Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот W84me » 24 май 2021 20:36

ИИ много неразговорлив днес, лошо му е.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 24 май 2021 20:51

vvessel написа:
NOMER14 написа:Левскари, давате ли си сметка в какво здравословно състояние е Насо последните месеци.?!
Емоционалното не можа да го скрие.
Кой друг футболист от неговото време или изобщо спортист се намира в ситуацията на Наско?

Не знам какво му е здравословното състояние и не ме интересува. Знам, че държи акциите на най-популярният клуб в България. И знам, че здравословното състояние на клуба никак не е добро. Знам, че не пуска Божигол и Михайлов да играят и нов договор не им е предложен, а купува за 100 хил евро Билал Бари , който цяла пролет не можа да направи това, което направи Божинката за 15 минути. Да вкара гол. Имаме вратар, който ни спасява кожата всеки мач, в който го пуснат, но вместо да му предложи договор, му търси поредния сръбски заместник. Продаваме куп футболисти, на тяхно място купуваме куп ментета и сме на минус от цялата схема, а аз трябва да съм загрижен за здравето на Раев ли? Дето бие чело пред Бойко Султан и е готов да му целува всичко под кръста ?! И когато Раев каже, че идвал англичанин със стотици хиляди евро, трябва веднага да му повярвам и да му викам свети Атанасий чудотворец и избавител, нищо че към момента са празни приказки - Лупи стайл. Даже на малкия пръст на Лупи не може да стъпи, но съм сигурен, че на там ни е повлякъл барабар с Павел Истината. Колкото по-скоро Левски се отърве от тия тарикати, толкова по-голям шанс има за спасение. Но усещам как още от сега се оформят припознавачите на едно бъдещо тире.

По тъп коментар скоро не бях чел, най-вече откъм спортно-техническата част...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 май 2021 20:52

W84me написа:ИИ много неразговорлив днес, лошо му е.

:mrgreen: :mrgreen:
Май усеща, че в Кърджали ще му е последния мач.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 май 2021 20:59

csimoen2 написа:По тъп коментар скоро не бях чел, най-вече откъм спортно-техническата част...

По-тъп коментар на мой коментар пък аз изобщо не съм чел, особено от към логическа част :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 май 2021 21:42

Като говорят, че ще събарят стадиона, дано да имат предвид и недоразумението сектор А.
Останките от взривянето му да се изсипят в двора на тонев.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 май 2021 21:56

NOMER14 написа:
modor написа:Вече не можем и да се израдваме ли бе мама му стара.....? Не се хвърляме на сляпо. Айде кажете ми какъв е смисъла Сираков да ни лъже? Всички видяхме колко емоционален беше. Нека не прибързваме с вените.... Да изчакаме двете седмици до сделката. Честит празник на всички! Само Левски!

Левскари, давате ли си сметка в какво здравословно състояние е Насо последните месеци.?!
Емоционалното не можа да го скрие.
Кой друг футболист от неговото време или изобщо спортист се намира в ситуацията на Наско?
Иначе е лесничко - тук в рекламка, тук на на отговорен пост(хранилка). 1-2 от колегите му са треньори, другите лапачи.

И мен ми напарави впечатление, че е много емоционален, но в последно време (месеци) виждам как трепери. Дали е отскоро или просто се е усложнил проблема?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 май 2021 21:58

И на мен ми направи впечатление.Сираков каза-Ако не се изпълняват условията,които той е поставил акциите ги взима пак.И че щели да събарят ,,кабриото,, ,което ми прозвуча,че ще събарят и новият сектор.А какво ще стане,ако съборят новият сектор,и чужденецът каже ,,Свършиха парите,,.Наско си взима акциите,а стадион вече изобщо няма.Трябва да се вкарат някакви милиони като гаранция,и да се събаря сектор по сектор.Новият последен.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 май 2021 22:52

Serafim написа:
alexdb написа:
Не знам какво намират. В момента нито Ботев нито Локото са цъфнали та вързали. Отделно с тия според теб качествени чужденци какво са постигнали? Колко титли взеха и къде стигнаха в ЕКТ? Единствените, които може да се каже, че са постигнали нещо сериозно са Каузата. Но там се наляха бая милиони.

Така, като ми зададеш въпроса, какво постигнаха ЦСКА-София с техните трансфери в ЕКТ? Нищо. Лудогорец - нищо. Значи няма смисъл от трансфери тогава въобще. Можем със същите играчи, плюс още юноши да сме на същото ниво, просто да нямаме задължения.
Примера който ви дадох и върху който вие продължавате да спорите с мен, е че голяма част от клубовете в първата ни лига имат по-добри конктати и намират по-добри играчи от нас. Като единици. И Черно Море в това число, и Берое на Херо. И това е факт, не от преди година насам, а от по-дълго време. Сами по себе си тези играчи няма да осигурят участие в ЕКТ или титла, те са предпоставка за нещо.

Тире също не постигна нищо, но създаде основа. Ако почнат да играят редовно в групите на новия турнир може да им се пише като постижение. За Каузата не си прав - от доста години са в групите всяка година, което им носи сериозни приходи.

При нас нещата като цяло със скаутите са трагединя. Но от друга страна в Левски нещата с чужденците се случват много по-трудно, защото винаги са поставяни високи цели (изключвам тази година) и ако който и да е не влезе почти веднага в час го отписваме. Все пак през отбора минаха за последните десетина години поне 50-60 чужденци и още толкова българи. Е как един от тях не стана?
За бъдеще трябва да има и акъл и търпение при селекцията. При условие, че това дет ни разправя Раев не е поредната приказка. Лично аз предпочитам да си имаме основа от наши футболисти - близнаците идеално паснаха, някои от юношите загатват за качества. И когато имаме основата да мислим за чужденци. Не безплатни, а такива които с качествата си ще вдигнат нивото ни.
Но дай първо да видим ще прескочим ли трапа, че нещо в тия приказки, които ни разтягат не ми се връзва. Дано не съм прав.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 май 2021 23:26

Много хора се загрижиха за Левски днес, те толкова не се радваха на първата купа на ЦСКА-София. :lol: :lol:

Върни се в “Левски”