angelov написа:Не ме интересува визитката му. Все пак се очаква да е резерва на Веско Минев. Ако пък покаже по-добра игра от Веско, още по-добре, конкуренцията за поста ще е по-силна.
Ето това е приказка !
И аз така смятам.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
angelov написа:Не ме интересува визитката му. Все пак се очаква да е резерва на Веско Минев. Ако пък покаже по-добра игра от Веско, още по-добре, конкуренцията за поста ще е по-силна.
alexveselinov написа:не идва ли на мястото на Живко ..там ни трябва играч?????
ЕМИЛ написа:Игралият в Португалия и Англия ляв краен бранител Мигел Анхело Карим Симоеш Фазенда – Тининьо ще премине пробен период в Левски, научи Гонг. Новината бе потвърдена от сигурен източник.
Тининьо е чаканият от мениджъра на Левски Георги Иванов – Гонзо португалски защитник, който се очаква да се присъедини към лагера на „сините” в Агия Напа, за да премине пробен период.
Левият краен бранител е 29 годишен и 175 см. Тининьо е роден в Мозамбик, но има португалски паспорт и няма да заема мястото на чужденец извън ЕС.
Футболистът започва кариерата си в Торенсе, след което през периода 2004 – 2007 година играе за Бейра Мар, като има записани 56 мача и 1 гол.
През сезон 2007-2008 преминава в Уест Бромич Албиън, но веднага е преотстъпен на Барнсли. През следващата година се завръща в Португалия, където играе с екипа на Беленезес.
От 2009 година е собственост на Стяуа Букурещ, но договорът му с румънския гранд изтече и в момента е свободен агент.
Най са ми смешни такива чорбарчетаХа добро попадение поредната куца калинка в отбора на ФК.ПОДУЕНЕ.
THE G.A.M.E написа:angelov написа:Не ме интересува визитката му. Все пак се очаква да е резерва на Веско Минев. Ако пък покаже по-добра игра от Веско, още по-добре, конкуренцията за поста ще е по-силна.
Ето това е приказка !
И аз така смятам.....
Messinho написа:Световно известен е !
ficho17 написа:http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=117585
Надявам се той наистина да е едно добро попълнение като гледам визитката му наистина обещаващ играч!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост