Red_Neck написа:slash1912 написа:Кво се правите на ударени,тоя пич ще е пети избор за следващия сезон.Не мисля,че е добре да набием пари за още един защитник,като има да се запълват и други дупки.
4 и 5-ти ЦЗ трябва да са от класата на Паоло Малдини в неговия пик, защото ЦЗ № 1, 2 и 3 могат пак едновременно да влязат в лазарета.... нищо, че в другите две зони имаме 4-5 човека ( изяждащи сравнително голям финансов ресурс), които Клопо очевидно не брои за живи.
Според мен Матип е пътник и на негово място ще дойде легитимен ЦЗ №2/3, а Кабак и юнака с големия номер ще останат за 4 и 5.
Все пак при нужда Джо Гомес може да се ползва на бека.
Много по-деликатна е ситуацията с:
Мане - 5,2M годишно без бонуси, договор до 2023 - мисля, че няма да го оставят да влезе в последна година на договора и ще го разкешат при първа добра възможност;
Кейта - 6,25М до 2023 - също като Мане;
Окса - 6,25М до 2023 - също като Мане;
Шак - 4,2М до 2023; Клопо му се доверяваше в средата на сезона, но за последните 10-15 мача си спомням едни 90 минути срещу Фулъм и 30 минути онзи ден срещу Уест Бром.
Ориги - 3,1М до 2024; от началото на февруари не е помирисал терен - пътник;
Минамино - 3,1М до 2024;
Като добавим и Джини, нещата стават дебели. Неслучайно преди седмица Клоп започна да подготвя почвата, като каза, че при нормален пазар и възможност би направил 10-на промени в отбора. Бостънските да стягат джобовете, че с фенове в Борда хавата ще загрубее
Реднек, ти ще станеш по-голяма фурнаджийска лопата и от онзи смешник тренера! Как се извъртя за пореден път на 180 градуса. Преди един-два месеца, като писах, че другите топ отбори имат по 5 ЦЗ, ти ми се обясняваше, че било заради схемите им с 3ма в защита и даже се мъчеше да изкараш Джо Гомез десен бек, за да докажеш, че и предните ни сезони сме започвали сезона с 3 ЦЗ! Днеска вече реднека гласи 5ти ЦЗ за новия сезон и това при положение, че ехидно се надсмива над варианта 3ма ЦЗ да са контузени едновременно (никога не се е случвало). Еми като няма да са контузени, защо за 5ти буташ играч от който може да се изкарат 15млн? Нали няма да се налага да го ползваме много, според ехидното ти подмятане?!?!? Както си мислеше и преди този сезон за 4тия "централен" - Фабиньо
От дясно викаш всеки може да е резерва, само не и ДЕСЕН БЕК, който ще струва някакви пари. Там може да бутаме пак Милнър, Гомез, Хендерсън, а от догодина и Ван Дер Берг