Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

deadlock
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот deadlock » 21 май 2021 12:16

Напускащи: Енчев, Станчев, Янчев, Вилела, Георгиев (надявам се).
Пристигащи: централен защитник х2, крило, вратар, нападател

Не знам какво толкова му харесвате на Дюлгеров - същата риба като Георгиев е. Малко ли точки загубихме от негови грешки? Един рефлекс има и толкова - не се позиционира добре, не командва защитата, играта му с крака не съществува, всяко второ центриране е потенциален гол в нашата врата. Шанс му беше даден и не го оправда, не е млада надежда вече. По-добре да се даде шанс на Дичевски и някой друг.

Централни защитници минимум двама - Дробаров не е зле, но му трябва конкуренция. Лица като Енчев и Станчев не са за Черно Море, а Димов е дефанзивен халф.

Крило - Вилела е тотал щета, имаме реално Родриго, Касми и Леандро, който почва да напипва ритъма. Младши изобщо да не се пуска по крилото, не е неговата позиция.

Нападател - не знам дали е вярно, ако Иса е преподписал, но този сезон беше скандален. Зе Гомеш има качества, но и много аспекти да подобри в играта си. Един Атанас Илиев би бил чудесна опция, но дали би дошъл е друг въпрос.

Нека не бързаме за Дичев - направи 2 нелоши мача и вече титуляр на мястото на Панов. Не че нещо, но последният е най-постоянният ни играч от доста време насам и държи едно добро ниво.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 май 2021 14:09

Съгласен съм с повечето неща от предния коментар.
А също и да вметна за Боруков от вече изпадналия Етър дали не бихме се пробвали.
Млад,перспективен,български футболист, в по-качествен отбор може и да се развие още.Естествено там определящо би било и каква е конкуренцията от други възможности за него,но той едва ли би стоял в Етър и в Б група.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 май 2021 15:35

mursusaid написа:Съгласен съм с повечето неща от предния коментар.
А също и да вметна за Боруков от вече изпадналия Етър дали не бихме се пробвали.
Млад,перспективен,български футболист, в по-качествен отбор може и да се развие още.Естествено там определящо би било и каква е конкуренцията от други възможности за него,но той едва ли би стоял в Етър и в Б група.

Относно Боруков-отбор от Острова май го иска,така че няма отбор в България който би могъл да се конкурира с тях в момента.За ЦЗ аз бих бил щастлив,ако Живко Атанасов предпочете да подпише с нас.И преди го харесвах,а сега виждам и израстване при него.Там конкуренция би дошла единствено от Берое и Арда,без да броя Левски,защото ако му плащат,вероятно ще остане.Ако обаче проимат пари,голяма е вероятноста от този отбор да остана само 3-4 футболиста.Но все си мисля че Илиан ще предпочете да вземе играчи от чужбина.Както виждаме,повечето му трансфери са успешни.За крило,не зная дали Денис няма да може да играе там,освен това имаме и Василев,но сякаш втория още не е готов физически,но Денис е направо МОТОР.Предполагам че ще вземем 2 ЦЗ и евентуално още един халф.Ако продадем някой/визирам Младши и Попов/,ще трябва да търсим и на тези позиции.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 май 2021 19:50

За ЦЗ сега се сещам и за Камен Хаджиев ,който напуска унгарския си отбор.При него обаче също не знам каква е ситуацията с варианти на отбор,като може би се сещам че ако се връща в България сигурно е Берое.Но от друга страна си мисля , че би вършел работа,а и излизането в чужбина вероятно го е понаучил на по-професионална и отговорна работа.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 22 май 2021 12:35

Наско Илиев е чудесен вариант за нападател.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 май 2021 14:10

'enki' написа:Наско Илиев е чудесен вариант за нападател.

Наско е заявил КАТЕГОРИЧНО че НЯМА НИКОГА да играе за Черно море.Иначе и аз смятам че е добре дошъл,както вероятно мислят и феновете на всички останали отбори.Според мен най добре за него е да отиде при лудите,ако го искат,или да излезе навън.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 май 2021 13:55

Исмаил Иса в търсене на нов отбор

Исмаил Иса по всяка вероятност ще напусне Черно море. Нападателят загуби титулярното си място в състава на Илиан Илиев, след като бе изместен от Зе Гомеш.
Бившият футболист на Левски и Берое страдаше от различни проблеми през кампанията.
Нападателят се оглежда за различни предложения и е много вероятно да продължи кариерата си в друг отбор през следващия сезон.

Topsport.bg

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 23 май 2021 18:43

Момчета, Минков от Монтана става ли за нещо :roll: Гледам, че е ваш юноша, аз в няколкого мача, които съм им гледал съм останал с воечатлението, че е доста експлозивен. За резерва би трябва да е приличен.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 май 2021 15:10

На Самсунспор им се прееба работата с влизането във Висшата им лига... Та дали Матиас не може да се върне лятото. Човека от едно положение вкарваше два гола, сега от десет я вкараме едно, я не.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 май 2021 16:48

пффф, майтап да се класираме за Европа и Курьор да се върне ....тогава вече ще бъде интересно :twisted: :twisted:

но повече се надявам младите да покажат хъс и амбиция да играят по-голяма роля в отбора ..говоря за П. Георгиев, Дюлгеров, Дичев, Денислав, Янчев... дано да покажат характер :roll: обаче Денислав явно е доста чуплив, което хич не е добре... той пък май трябва да намали малко бързината и хъса, така че да остава по-здрав явно след мачовете и тренировките... той уж не играе, а доста често е контузен и явно затова Илиан не му дава често шанс..... не знам какъв точно е проблема обаче де :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”