favaca8888 написа:Thsmith написа:favaca8888 написа:Пф, не забравяйте че и те мислят по същия начин спрямо останалите държави.
Относно поредните умозаключения ,че цяла една нация примерно като Иран( около 11 Българии като население и близо 18 пъти по-голяма) всички били терористи, освен да предизвика смях в залата , друго не виждам.Фани се кротни бе, колонизатора

Те може да мислят/искат и да подскачат около някое дърво или да се съвкупляват с някоя овца. Пък и ако започнат да чуват примерно "Colonel Bogey March" няма да има особено значение какво мислят. И не говоря за една нация, а за
всички мюсюлмански нации живеещи с вярвания от тъмните векове. Светът щеше да е много по спокойно място с такъв тип управление, а не разни Мугабета, Хо Ши Миновци, садамовци и подобни да си правят свинщините.
Това по CNN ли го гледаш ? Ти имаш ли някаква поне бегла представа за мюсюлманството както го наричаш ?
Работех навремето с един турчин, автокъщи, бла,бла , няма значение...Та, мисълта ми е ,че на него Корана по принцип му забранява да прави какъвто и да е бизнес, по 5 пъти на ден молитва и всякакви други неща.И той ми казва:"Аз ако трябва да спазвам Канона,т.нар. , то е освен да бия поклони по цел ден сруго не ми остава.А в сравнение с твоите приятелчета евреи, тези са направо за детската градина.Като чуя само кашер, и ми се повръша.Нз кой е по-ненормален,честно.

Ами това дали знаеш или не си е твой проблем. И не, CNN не гледам изобщо. Предпочитам FoxNews
Сега ще ти задам един въпрос. Ти предполагам, че на теория поне си християнин. Няма значение дали протестант, ортодоксален, католик или нещо подобно. Колко пъти си чел и изучавал библията и колко пъти си се чудил какво пише в тази книга преди да направиш нещо и дали това ще е в разрез с написаното?
Надявам се малко да ти светне какво имам предвид.
п.с И под "моите приятели" се надявам, че имаш предвид чудовищното мнозинство "бели хора" (като тип, а не цвят), а не онези с коси и бради като на скитници. Тях никой не ги обича, точно както никой не обича Аладинчетата. Никой нормален де.
fcb_bg написа:Те се убиха мюсюлманите да нападат и избиват християни в християнски държави и да им отмъкват де що имат под благовиден предлог. Тая Америка я смляхя ти казвам от набези...
Ами не са ли? Те точно понеже не са изобщо и редица Френски генерали и офицери писаха онзи ден писма към любителя на Баби.

Това, че държавите им като цяло са неспособни да сътворят нещо наистина опасно заради примитивния си характер е съвсем друг въпрос.
п.с. Това се отнася и за чеченците, да не кажеш че не ви броя и вас макар и със звездичка ; )