Коефициентът на интелигентност на 90 % от мъжете, които пишат на профили със снимки на манекенки е някъде между кашкавала и сиренето. Другите 10 % вероятно са много пияни, когато го правят.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Хората, които работят в тия сайтове ги правят, за да имат съдържание и посещения. Не е ракетна наука да се сети човек
Коефициентът на интелигентност на 90 % от мъжете, които пишат на профили със снимки на манекенки е някъде между кашкавала и сиренето. Другите 10 % вероятно са много пияни, когато го правят.
То има хора, които пишат коментари от рода на "mnogo si slatka she te skasam" под снимки в групите, все едно самата курветина ги е качила, вие кво очаквате? 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Groucho написа:Хората, които работят в тия сайтове ги правят, за да имат съдържание и посещения. Не е ракетна наука да се сети човек![]()
За фацебук пиша.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Знаете ли кои са Старшито и Сезгин
Наща група е вредна за мозъка. А Старшията не е добре с главата, не е хубаво така да ебават човека ...
Леевски, оле
boabbb написа:pomiqrat написа:Знаете ли кои са Старшито и Сезгин
Наща група е вредна за мозъка. А Старшията не е добре с главата, не е хубаво така да ебават човека ...
Кола с оцет. Човекът просто търси внимание.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:За фацебук пиша.
За Файсбук не знам. Не го ползвам, въпреки че имам към четири регистрации, на които съм забравил паролите
Съмнявам се работещите в него да генерират изкуствени профили, въпреки че никога не се знае кой каква шашма прави в Интернет, за да прилъже загорели и незагорели балъци
-
THE G.A.M.E
1/3-та от профилите с фалшиви снимки са на обратни, още 33 % го правят за внимание и лайкове, останалите са омъжени, които просто няма как да се представят със собственото си лице. 
Честито на Италия, заслужено спечели евровизия с рок изпълнението си!