Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Да.. Беше ясно за Славиша. Да ни е честит Миланов. Не, че е толкова лош. За В група даже е прекалено добър. Насо още ли мълчи като партизанин на разпит?
110 години любов!
Не съм сигурен дали и за там е добър.
А прозрачността в ръководството върви с пълна сила
А прозрачността в ръководството върви с пълна сила
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Че, Насо е прозрачен.. Прозрачен е. Управленската му несъстоятелност е явна от самолет. От времето на Лафчис не си спомням такава немотия.. Само, дето при Лафчис винаги се борехме за титла и купа, а сега за оцеляване
110 години любов!
Акрапович щял да идва!
dedra написа:Акрапович щял да идва!
Дано, само той може да ни спаси!
Някой да му извади изказванията за Тирион Ловешки от времето, когато го назначиха в тирето. Да не се окаже че са братя и да го изгоним преди да е дошъл. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Тва за Акрапа откъде се появи? Не, че е лошо.. За мен той е най-доброто за нас в момента
110 години любов!
Дано да не е вярно, ментака акрап беше разкрит, освен тва каза, че не би рабоптил за Левски и Ботев ПД.
Е той може и да не си държи на думата де, ама тва му е чар

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Дано да не е вярно, ментака акрап беше разкрит, освен тва каза, че не би рабоптил за Левски и Ботев ПД.
Със сигурност е по-добър от всички треньори на Левски през последните 13 години.
Преди време думите на Митко Илиев "не Акрапович създаде стила Локомотив, а обратното"ми се сториха доказана ирония. Сега със времето разбирам че това е самата истина. Бруно се оказа наистина лъв с миша опашка.