Каквито лайна изплуваха на повърхността за само 2 седмици, не ми се мисли какво ще излезе за още 6. Герберятата са в нокдаун, а рефера брои весело 1, 2, 3, 4.... 348, 349.... герберятата лежат свити.
Ех, къде един читав прокурор да ги привиква да пеят и се топят взаимно. И тая сган изкара 3 мандата....
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Мое ли да заемем Кьовеши за 6 месеца?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

fcb_bg написа:Каквито лайна изплуваха на повърхността за само 2 седмици, не ми се мисли какво ще излезе за още 6. Герберятата са в нокдаун, а рефера брои весело 1, 2, 3, 4.... 348, 349.... герберятата лежат свити.
Ех, къде един читав прокурор да ги привиква да пеят и се топят взаимно. И тая сган изкара 3 мандата....
Не е само до главния прокурор, след като службите са тотално овладени и превърнати в съвременен псевдо-демократичен (мафиотски) вид на Държавна сигурност от миналия век. Тук става въпрос за едни процеси, които никога не са спирали след 60-те години на 20-ти век. Мутрите от 90-те бяха създадени именно от старите кучета в ДС и разни генерали, които използваха наличната им класифицирана информация за превес над останалите.
Обаче едни мутри се оказаха по-хитри от другите и осъзнаха кой е най-лесният и безболезнен начин да хванат цялата държава в здрава хватка, за да си подсигурят уютна среда за целия набор от престъпни схеми. Борисов го създадоха с целта да се инфилтрира държавата тотално и да бъдат подчинени всички институции на определени кръгове от най-влиятелните хора в България, точно в стила на предишния строй. Тези хора се занимават с всичко, ДДС измами, контрабанда, наркотрафик, трафик на хора, купуване и продаване на информация, пазарни манипулации, картели, изнудвания, рекет, побоища, изнасилвания, отвличания, поръчкови убийства, източване на държавни средства, източване на еврофондове, и още, и още... За тези индивиди държавата България е загубена кауза и очевидно не виждат смисъл да търсят дългосрочно развитие, а предпочитат да търсят скоростните парични потоци чрез всички възможни средства, без да се гледа какви ще са последствията за България като държава и за българския народ.
Повечето са големи страхливци, и това допълнително засилва алчността им за моменталното и постоянно крадене от всеки кът, всяка сфера на обществения живот, защото смятат че единственият начин да подсигурят своята защита е да притежават все повече и повече богатства, както материални, така и чисто логистични (информация и опит). И именно този техен страх ги кара да забиват нож в гърбовете и на уж най-приближените си.
Но в цялостен аспект, работата наистина е много дебела. Заради глобализацията, която отдавна е факт, в този наш проблем са намесени страшно много чужди държави, както политически (или геополитически), така и чисто от икономическа гледна точка. Много интереси се пресичат в България и това допълнително утежнява ситуацията. Ние като граждани сме на кръстопът, защото не знаем нито кой може да ни помогне, нито как.
С голяма мъка го казвам, че ни предстои един чисто нов и започващ преход, ако ГЕРБ наистина ще бъдат "изчегъртани" от властта. Просто не ми се мисли какви компромиси трябва да бъдат взети от хората с някаква власт и възможности. И много други хора ще се възползват от създалата се хаотичност, както вътре в държавата, така и отвън. Предстоят ни интересни, но и много тежки времена, без значение дали ще спечелим или загубим срещу ГЕРБ. До тук ни докараха с тяхната мафиотска политическа система на управление и аз лично съм скептичен към шансовете да обърнем течението, просто не виждам как ще се случи. Имаме нужда от крайни мерки, иначе цялата ни нация е обречена на крах до края на 21-ви век, така го виждам аз.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
fcb_bg написа:Каквито лайна изплуваха на повърхността за само 2 седмици, не ми се мисли какво ще излезе за още 6. Герберятата са в нокдаун, а рефера брои весело 1, 2, 3, 4.... 348, 349.... герберятата лежат свити.
То още какви ще изплуват само гледай ...

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ЮАР. 3ма българи са осъдени за наркотрафик. Пратката е била хваната в началото на март. Да, тази година - 2021ва.
Гешев, Цацаров? Четете ли? Да кажа ли как текат тук делата?
Аплодисменти за по-предния коментар.
Гешев, Цацаров? Четете ли? Да кажа ли как текат тук делата?
Аплодисменти за по-предния коментар.
Кой искаше военните да управляват?
Честито!
Повечето нови областни управители са милиционери.
Честито!
Чакай да видим, после ще съдим. Гербария и Цацатура не се разтурва с меко пипане.
rhaegar написа:Мое ли да заемем Кьовеши за 6 месеца?
To смяната на колегите на Кьовеши в България по принцип е по-важна от смяната на Бойко

И шест месеца едва ли ще и стигнат за всичко. Шест по шест месеца може би е по-реалистичен срок

После като не ни хареса - на улицата.
Не да търсим Кьовеши. От ония, дето като влизахме в ЕС ехидно им викахме мамалигари.
Мамалигите си точат находището в морето, Бойко Методиев Борисов, какви са резултатите от проучванията на нашите? М!?
То е лесно ИПОН да варди стратегически обекти и въпросният да няма нищо общо с онова с главните букви, нали? Колко са няколко стотин хиляди на месец, народа плаща...
Не да търсим Кьовеши. От ония, дето като влизахме в ЕС ехидно им викахме мамалигари.
Мамалигите си точат находището в морето, Бойко Методиев Борисов, какви са резултатите от проучванията на нашите? М!?
То е лесно ИПОН да варди стратегически обекти и въпросният да няма нищо общо с онова с главните букви, нали? Колко са няколко стотин хиляди на месец, народа плаща...
NOMER14 написа:Кой искаше военните да управляват?
Честито!
Няма да плачете сега.
Вашият вожд Руменчо, удобно разтвори бузки само и само да е във власта.
СДС след тези избори тотално умря, срам тотален за всички десни(живи червени кОрви)
Без коалицията ГЕРБ-СДС, резултати можеха да бъдат съвсем други.
Ама "сините" комсомолци са свикнали на "леката и меката".
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...