Гонзо става ли за треньор?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Гонзо става ли за треньор?

Мнениеот metodito » 08 фев 2010 15:02

левскар07 написа: Младежо, учител значи и педагог. Апропо, приятелят ти Моуриньо, знаеш ли кому и колко години е слугувал, или от физквъзкултурния салон отиде в Челси. Обичам шегаджиите много, но тук става въпрос за любимия ми "Левски", ако си хаберлия. Май оплеска пак пейзажа.
П.П. Когато "излюпиш" половин каруца семки по стадионите, тогава ще ми коментираш мнението.
За Гонзо, като за Гонзо.

Времената се менят и хората също. Това какво лапат или не, не ни е работа. Тези хора, които ги обиждаш дават най-добрите години от живота си за клуба. Малко или много те са спортисти. Гонзо също е спортист. В отбора такива, според мен са Топузаков, Кривия, Тасевски, Гаджев, Милиев, Жоазиньо, Петков, Йовов, Христов (да, точно така и той), Мечо, Божката... С изключение на Рабех всички те са спортисти. Ако си бил спортист, то най-вероятно знаеш, че:
1. В сериозния спорт се лишаваш.
2. Не можеш да си винаги първи.
Заради това и заслужават уважение. Видя ли как изпрати публиката на Челси Тери след мача с Арсенал. Плитки му били гащите. Е, и? Но ще умре за Челси.
Младите живеят по различен начин днес. Това, че не вдяваш как могат да "живеят" и да спортуват си е твой проблем. Явно и съвременния футбол предразполага.
Аз подкрепям отбора си. Радвам се на победите, ако загубим, знам, че ще победим следващия път. И така и става. Понякога "следващия път" не идва скоро, но винаги идва.
Дядо, пейзажа не ти е съвсем ясен. Ако си педагог с главно "П", няма начин да не усвоиш нещо. Явно не е "трагизъм" при теб. Ти си знаеш най-добре какво те мъчи, ама няма общоо със "сините"!
За някои фенове, както и за някои хора, никога няма угодия. Не искат това, което имат, а това, което нямат. Когато и него го изгубят, изведнъж разбират какво са имали!
P.S. Люпи си семките, попържай футболисти, съдии, държава и как ти , видиш ли как би играл, ама... И въобще... тоя вашия "спорт" : "Тея глупендери пак нищо не играха" не го разбирам. Честно! Вкарай си малко цвят в пейзажа и скачай от филма, 'щото така ще си докараш някой инфаркт на тея години!!!! :twisted:
Груб съм, може би, но с този снизходителен тон и нравоучително изказване не ме спечели...ако си хаберлия, аркадашлар.

Viktoria
Контакти:

Мнениеот Viktoria » 08 фев 2010 18:44

Разбира се че не става.То се вижда много явно.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 фев 2010 18:50

Нямам си на идея дали става. На наш гръб ще проверим в края на сезона.
За мен голяма негова грешка бе, че не само не изгони Христов, ами му и даде фланелката с N9.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 09 фев 2010 07:19

Аз мисля да оставим Гонзо на спокойствие да работи.Всички знаем че той не е треньор и няма документ за такъв.Но при липсата на пари за нов треньор със диплома няма какво да се прави.Затова нека го оставим да работи и да довърши това което е започнал.Това разбирасе е мое лично мнение.Аз вярвам че Гонзо ще направи всичко което зависи от него.Вярвам също че Левски има шансовете да запази титлата.Не съдете по резултата със молдовският Шериф.Аз бях на мача и мога да ви кажа че съдията помогна значително на молдовците за победата.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 09 фев 2010 08:50

Мнениеот metodito на 08 Фев 2010 14:02

Времената се менят и хората също. Това какво лапат или не, не ни е работа. Тези хора, които ги обиждаш дават най-добрите години от живота си за клуба. Малко или много те са спортисти. Гонзо също е спортист. В отбора такива, според мен са Топузаков, Кривия, Тасевски, Гаджев, Милиев, Жоазиньо, Петков, Йовов, Христов (да, точно така и той), Мечо, Божката... С изключение на Рабех всички те са спортисти. Ако си бил спортист, то най-вероятно знаеш, че:
Заради това и заслужават уважение. Видя ли как изпрати публиката на Челси Тери след мача с Арсенал. Плитки му били гащите. Е, и? Но ще умре за Челси.
Младите живеят по различен начин днес. Това, че не вдяваш как могат да "живеят" и да спортуват си е твой проблем. Явно и съвременния футбол предразполага.
Аз подкрепям отбора си. Радвам се на победите, ако загубим, знам, че ще победим следващия път. И така и става. Понякога "следващия път" не идва скоро, но винаги идва.
Дядо, пейзажа не ти е съвсем ясен. Ако си педагог с главно "П", няма начин да не усвоиш нещо. Явно не е "трагизъм" при теб. Ти си знаеш най-добре какво те мъчи, ама няма общоо със "сините"!
За някои фенове, както и за някои хора, никога няма угодия. Не искат това, което имат, а това, което нямат. Когато и него го изгубят, изведнъж разбират какво са имали!
P.S. Люпи си семките, попържай футболисти, съдии, държава и как ти , видиш ли как би играл, ама... И въобще... тоя вашия "спорт" : "Тея глупендери пак нищо не играха" не го разбирам. Честно! Вкарай си малко цвят в пейзажа и скачай от филма, 'щото така ще си докараш някой инфаркт на тея години!!!! :twisted:
Груб съм, може би, но с този снизходителен тон и нравоучително изказване не ме спечели...ако си хаберлия, аркадашлар.

+1

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 фев 2010 15:29

ehh написа:Нямам си на идея дали става. На наш гръб ще проверим в края на сезона.
За мен голяма негова грешка бе, че не само не изгони Христов, ами му и даде фланелката с N9.

а кой според теб трябва да вземе 9ката???
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 10 фев 2010 10:39

Старите хора са казали: Ако ставаше с гледане, то и кучетата щяха да са касапи... Баткова работа пак! Първо трябва треньор а след това селекция!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 10 фев 2010 14:45

Категорично НЕ !!! Обясних в едни други теми, а колкото до мениджър и за това не става, а и не се учи.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 10 фев 2010 15:28

Не не става за треньор...Няма какво да се залъгваме,но докъто е начело на Левски го подкрепям независимо,че не съм съгласен да е на този пост.Но няма да се лъжем,че големият проблем на Левски е не треньора,а собственика...Ако ще и Моуриньо да ни води докъто "мустака" ни управлява ще сме на тоя хал :|
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 10 фев 2010 15:56

metodito написа:
левскар07 написа: Младежо, учител значи и педагог. Апропо, приятелят ти Моуриньо, знаеш ли кому и колко години е слугувал, или от физквъзкултурния салон отиде в Челси. Обичам шегаджиите много, но тук става въпрос за любимия ми "Левски", ако си хаберлия. Май оплеска пак пейзажа.
П.П. Когато "излюпиш" половин каруца семки по стадионите, тогава ще ми коментираш мнението.
За Гонзо, като за Гонзо.

Момко, в сериозния спорт се лишаваха и Гунди, и Котков /мир на праха им/, И Соколов /+/, и Костов, и Кирилов,и Стоянов, и... фамилия Михайлови, още мнооого /повече отколкото кос/м/и имаш по телцето си/ играли в Левски, и заради които на стадиона са ходели 70 000 /седемдесет хиляди!!! да се наслаждават и аплодират Но.. това само се изживява, а ти,момко, няма да имаш тази чест докато те има.
Друго, за теб - няма друго, освен към семките да добавиш и две торби сол, па тогава, момко, може да си "ги мерим".
Сигурно си от сто-двестата "юнака", на които плащат да зяпат по стадионите, обърнали се с гръб към играещите. Много ми е позната тази картинка, момко.
П.П. От уважение към читавите момчета /разбира се, че ги има и сега!/, продължавам да обичам. пустият му Левски!
Темата май беше друга, извинявам се на всички останали.

Върни се в “Левски”