левскар07 написа: Младежо, учител значи и педагог. Апропо, приятелят ти Моуриньо, знаеш ли кому и колко години е слугувал, или от физквъзкултурния салон отиде в Челси. Обичам шегаджиите много, но тук става въпрос за любимия ми "Левски", ако си хаберлия. Май оплеска пак пейзажа.
П.П. Когато "излюпиш" половин каруца семки по стадионите, тогава ще ми коментираш мнението.
За Гонзо, като за Гонзо.
Времената се менят и хората също. Това какво лапат или не, не ни е работа. Тези хора, които ги обиждаш дават най-добрите години от живота си за клуба. Малко или много те са спортисти. Гонзо също е спортист. В отбора такива, според мен са Топузаков, Кривия, Тасевски, Гаджев, Милиев, Жоазиньо, Петков, Йовов, Христов (да, точно така и той), Мечо, Божката... С изключение на Рабех всички те са спортисти. Ако си бил спортист, то най-вероятно знаеш, че:
1. В сериозния спорт се лишаваш.
2. Не можеш да си винаги първи.
Заради това и заслужават уважение. Видя ли как изпрати публиката на Челси Тери след мача с Арсенал. Плитки му били гащите. Е, и? Но ще умре за Челси.
Младите живеят по различен начин днес. Това, че не вдяваш как могат да "живеят" и да спортуват си е твой проблем. Явно и съвременния футбол предразполага.
Аз подкрепям отбора си. Радвам се на победите, ако загубим, знам, че ще победим следващия път. И така и става. Понякога "следващия път" не идва скоро, но винаги идва.
Дядо, пейзажа не ти е съвсем ясен. Ако си педагог с главно "П", няма начин да не усвоиш нещо. Явно не е "трагизъм" при теб. Ти си знаеш най-добре какво те мъчи, ама няма общоо със "сините"!
За някои фенове, както и за някои хора, никога няма угодия. Не искат това, което имат, а това, което нямат. Когато и него го изгубят, изведнъж разбират какво са имали!
P.S. Люпи си семките, попържай футболисти, съдии, държава и как ти , видиш ли как би играл, ама... И въобще... тоя вашия "спорт" : "Тея глупендери пак нищо не играха" не го разбирам. Честно! Вкарай си малко цвят в пейзажа и скачай от филма, 'щото така ще си докараш някой инфаркт на тея години!!!!
Груб съм, може би, но с този снизходителен тон и нравоучително изказване не ме спечели...ако си хаберлия, аркадашлар.