Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !

Мнениеот xWarden » 10 фев 2010 14:29

lisynger написа:
bigbonusprize написа:
:) Да. Имах предвид 2004. Ами като гледам какво поколение се задава... Трудно ще има спирка. Дано започнем да продаваме повечко в чужбина. Само така можем да се надяваме на силен национален отбор. Дано и нивото на А група се вдигне, но като гледам няма да е в близките години.

Като искаш да продаваме всичко качествено в чужбина как смяташ че ще се вдигне нивото на първенството

Тука си съвсем прав ! Най-много мразя "загрижени за футбола ни" хора, които са ЗА продаването на българи в чужбина, за да се "развиват". Е как ще имаме футбол без футболисти ??? И една справка: Откакто Бербатов играе в Ман Ю и се "развива" няма вкаран гол за националния ! Като изключим гола от дузпа срещу Черна гора. Божинов не е играл в български отбор, и би трябвало да се "развива", но я ми кажете колко гола има той за националния и от кога са ???

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 фев 2010 14:55

xWarden написа:
lisynger написа:
bigbonusprize написа:
:) Да. Имах предвид 2004. Ами като гледам какво поколение се задава... Трудно ще има спирка. Дано започнем да продаваме повечко в чужбина. Само така можем да се надяваме на силен национален отбор. Дано и нивото на А група се вдигне, но като гледам няма да е в близките години.

Като искаш да продаваме всичко качествено в чужбина как смяташ че ще се вдигне нивото на първенството

Тука си съвсем прав ! Най-много мразя "загрижени за футбола ни" хора, които са ЗА продаването на българи в чужбина, за да се "развиват". Е как ще имаме футбол без футболисти ??? И една справка: Откакто Бербатов играе в Ман Ю и се "развива" няма вкаран гол за националния ! Като изключим гола от дузпа срещу Черна гора. Божинов не е играл в български отбор, и би трябвало да се "развива", но я ми кажете колко гола има той за националния и от кога са ???

Първи не може да се продаде всичко качествено в чужбина по простата причина, че има прекалено много таланти. Ама на сезон ако всеки отбор продава по 2, 3 таланти е напълно достатъчно. Вдигането на нивото на А група е свързано единствено и само с кардинални ръководни решения. Ти дръж талантите тук, пък да ти вкарват по 3 гола на всеки мач е Европа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 фев 2010 14:57

Още нещо. Ето един Хичо. Талант и какво? Много е полезен на Левски ли? Играе всеки мач ли? Решил е много важни двубои ли? НЕ. Ама ако го бяха продали преди 3 години сега можеше и да стигне до националният... Просто пример ви давам.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 фев 2010 15:10

Хичото е много "особен" случай... много бях изненадан като го взеха на проби в Арсенал, и най-странното беше, че след като го върнаха изобщо неможа да се наложи в Левски. Е все пак вкара един гол на ЦСКА от центъра :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 10 фев 2010 15:20

xWarden написа:Димитър Пенев не е чак толкова добър треньор, както Ицо каза - играчите го направиха треньор ! Той допринесе само с това, че беше привърженик на свободния режим. Нека не забравяме защо го уволниха - заради слаби резултати ! Но не мисля, че Мъри превъзхожда Пената с нещо. Истината е че нямаме кой знае какви треньори и трябва да разчитаме на футболистите, а в случая това не е най-добрия вариант :evil:

Абе Пенев си е направо слаб треньор. В кой чужд отбор той се доказа. В никой! Последния му опит беше в Китай преди 7-8 години където го изтраяха само две седмици и го изхвърлиха като мръсно коте.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 фев 2010 15:23

Колега, ти ако идеш в Китай, няма да знаеш как хляб да си купиш!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 10 фев 2010 15:45

Авее кой каквото и да ми говори истината е, че Пенев не е никакъв треньор! Не той класира отбора ни на световното... Играчите просто бяха сработени, но не от Пенев... Кажете ми как човек, който не може да говори и да се изказва може да сработи и да направи стратегията на един отбор?!?!? НЕ МОЖЕ МНОГО ЯСНО. Пълна скръб е, ма късметлия...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 фев 2010 16:36

soUman написа:Авее кой каквото и да ми говори истината е, че Пенев не е никакъв треньор! Не той класира отбора ни на световното... Играчите просто бяха сработени, но не от Пенев... Кажете ми как човек, който не може да говори и да се изказва може да сработи и да направи стратегията на един отбор?!?!? НЕ МОЖЕ МНОГО ЯСНО. Пълна скръб е, ма късметлия...

Колега,Пената сработва и изгражда тима от САЩ,цели две години,ако не знаеш.Пената замени Иван Вуцов,след нещастната загуба от Швейцария,на 1.5.1991г.Оттогава извика Лечков и Балъков,утвърди ги в тима,заедно с Кременлиев и Ц.Цветанов и две години по-късно би Франция на Парк де Пренс.Междувременно би и Италия с 2:1 в София в контрола.И още нещо.Играчите от ЦСКА,ги сработи той,като ги наложи на Армията и стигна полуфинал с Барселона за КНК.Ще ти ги напомня,ако си забравил.Стоичков,Л.Пенев,Костадинов,Трифон Иванов,Георги Георгиев(той бе резерва в САЩ).Кой направи отбора тогава?Баба ми ли?
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 фев 2010 17:00

Който каквото и да му говори Пената е слаб треньор, не си прави труд :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 фев 2010 18:08

crap написа:Който каквото и да му говори Пената е слаб треньор, не си прави труд :lol: :lol:

Прав си.Аз като не харесвам Мъри като треньор на национала,трябва ли да го отричам изобщо като треньор,така както прави заслепения син фен с Пената.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”