Я по-добре в Лига Европа, тамън може един финал срещу Унай Емери или Севиля да спретнат.
 Я по-добре в Лига Европа, тамън може един финал срещу Унай Емери или Севиля да спретнат. 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rebelheartous написа:Аз ще мина и без Юве в ШЛ. И без това нищо не вършат вече толкова години там.Я по-добре в Лига Европа, тамън може един финал срещу Унай Емери или Севиля да [strike]спретнат[/strike] загубят.
rhaegar написа:Не се знае още нищо. Ние показахме, че сме способни да подаряваме точки на всеки. Днешният мач не значи нищо, ако не бием Торино или Каляри.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
RMCF написа:Как са преките двубои мeжду Наполи и Юве? Юве са с по-слаби показатели от Милан и Аталанта в преките.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Udoji90 написа:Наполи 1-0 Ювентус, Ювентус 2-1 Наполи. Головете на чужд терен май в случая не се гледат.
 Милан си има проблеми, които трябва да решава с трансфери лятото. Не може още един сезон да карат с титулярен централен нападател на 40 години, а същевременно вратарят да взима два пъти по-голяма заплата от полевите играчи и да иска да взима три пъти по-голяма заплата от полевите играчи.
  Милан си има проблеми, които трябва да решава с трансфери лятото. Не може още един сезон да карат с титулярен централен нападател на 40 години, а същевременно вратарят да взима два пъти по-голяма заплата от полевите играчи и да иска да взима три пъти по-голяма заплата от полевите играчи.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта