Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Рашката от 2-3м е в потресаваща форма и нищо не се прави по въпроса!
Хубава асистенция и класически завършек от страна на Кавани.
Кавани е нереален 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Пълен изрод
Жалко, че е на 34 години. А и имаше много контузии + наказания. Кой знае колко гола още щеше да вкара 

- Scholesy93
- Контакти:
Бе Рашито от 2-3 месеца почна малко по-добре да комбинира със съотборниците и най-вече с Шоу, но като е отляво. На други позиции е като в небрано лозе. Скот обаче е без коментар-последните няколко месеца комбинациите се получават, особено между Кавани, Мейсън, Рашфорд, Погба, Бруно и Шоу, даже и Фред. И стигаме до Скот, който е шотландската версия на Дан Джеймс-търчи без грам мисъл, една топка не може да си спре, един пас не може да даде и редовно не знае какво става около него. Единият го бута Гигс, другият сър Алекс, а Оле явно не може да им откаже. Имаше два добри мача-срещу Сити и Лийдс този сезон, и съм склонен да го оставим за опция в центъра. Ама е прекалено слаб за титуляр. Продължавам да твърдя, че сложим ли Дони в центъра вместо него и заспиват нещата. Гарнър и той добър сезон направи в Чемпа и заслужава шанс. В момента в титулярния само Погба, Бруно, Шоу, може би и Магуайър като капитан не се пипат. Другите титуляри трябва да са под напрежение.
Иначе Мейсън играе най-добрия си футбол откакто е част от първия тим. Дано да продължава така.
Иначе Мейсън играе най-добрия си футбол откакто е част от първия тим. Дано да продължава така.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Не гледах мача, надлежен бой
Скоулси продължава да си храни по Оле и играчите! Дони, централния халф, на мястото на МакТоминей, дефанзивния халф! Всичко е точно! Ще ни тръгне играта!
По темата, хубав резултат, особено предвид издънката на Лестър. Лошото е, че идват два много тежки мача, но какво да се прави! Да благодарим на "верните" фенове на Юнайтед!

По темата, хубав резултат, особено предвид издънката на Лестър. Лошото е, че идват два много тежки мача, но какво да се прави! Да благодарим на "верните" фенове на Юнайтед!
- Scholesy93
- Контакти:
SkyQuest написа:Не гледах мача, надлежен бойСкоулси продължава да си храни по Оле и играчите! Дони, централния халф, на мястото на МакТоминей, дефанзивния халф! Всичко е точно! Ще ни тръгне играта!
Какво беше дефанзивното на Скот след като го разминават като колче? Иначе тези фенове са по-верни от теб, спокойно. И не са склонни да мълчат. Защото любимецът ти бая стабилно пое помията от Глейзърс. Клоп и Пеп осъдиха Суперлигата, ама нашият си мълча до последно. И защитава активно Глейзърс. Ама има фенове, които живеят до стадиона, плащат безумни пари за билети, видяха какви ли не глупости, а накрая биват тотално игнорирани.
И май нахраних Скот. За друг лошо не съм казал. Играчите ги защитавам. Бруно, Магуайър, Рашфорд, Шоу, за разлика от треньора си, имат чифт отдолу. Рано рано надигнаха глас срещу Суперлигата и застанаха на страната на феновете. Други хора, дето уж са легенди, обаче стабилно пазят гърба на чифутските шефчета..... Как може Магуайър да трябва да защитава треньора си? Що не мога да си представя Рио да трябва да ходи да брани честта на Сър Алекс пред Гил, а Дедо само да се усмихва и да поема глупостите от борда.....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Скот си има и слабите моменти, както всеки! Магуайър също народа се счупи да го критикува, но сега вече затваря усти. Но повече играчи като Скор ни трябват, бих казал! Има уменията, има хъс, изгаря на терена, без излишни реклами, комерсии, прически и татуировки!
Колкото за "по-верните" фенове: не, мерси! Едно е да протестираш срещу Глейзър, което напълно подкрепям! Друго е покрай този протест най-засегнатите да не са Глейзър, а играчите! Понеже на човек му трябва съвсеееееем малко акъл в главата, за да се досети, че точно сега най-потърпевши ще са играчите и треньора. Хем евротрофей можем да спечелим, хем и да запазим тренда с класирането. Ама не... сега ще си играем мачове през 2 дена с предстоящ финал. Не, такъв протест НЕ БИХ направил! Ако това ти е критерият за "вярност", много лошо значи! Но с гордост бих заявил, че по този критерий аз НЕ СЪМ фен на Юнайтед и никога и няма да стана.
А оня без топките издуха ония с топките и при него сме най-стабилни и прогресираме всеки сезон. Без топки да си постоянно в топ 4 и да подобряваш класирането си и представянето си по европейските терени не е зле. Май не е до топките, а!? Че като знам какви ги имаха Ван Гаал и Моуриньо чак ми се доплаква.
Колкото за "по-верните" фенове: не, мерси! Едно е да протестираш срещу Глейзър, което напълно подкрепям! Друго е покрай този протест най-засегнатите да не са Глейзър, а играчите! Понеже на човек му трябва съвсеееееем малко акъл в главата, за да се досети, че точно сега най-потърпевши ще са играчите и треньора. Хем евротрофей можем да спечелим, хем и да запазим тренда с класирането. Ама не... сега ще си играем мачове през 2 дена с предстоящ финал. Не, такъв протест НЕ БИХ направил! Ако това ти е критерият за "вярност", много лошо значи! Но с гордост бих заявил, че по този критерий аз НЕ СЪМ фен на Юнайтед и никога и няма да стана.
А оня без топките издуха ония с топките и при него сме най-стабилни и прогресираме всеки сезон. Без топки да си постоянно в топ 4 и да подобряваш класирането си и представянето си по европейските терени не е зле. Май не е до топките, а!? Че като знам какви ги имаха Ван Гаал и Моуриньо чак ми се доплаква.
Бтв, Бруно вчера е счупил рекорд на Лампард за най-много отбелязани попадения за един сезон във всички турнири. Иии май го е направил с една дузпа по-малко.
28 гола, което за халф е повече от идеално.
28 гола, което за халф е повече от идеално.
АмА МаНчЕсТъР ЮнАйТеД оТкАзАхА дА сЕ бОрЯт За ТиТлАтА