Мнениеот doktora25 » 07 май 2021 10:31
На финала най-вероятно ще подкрепям Виляреал. Може би преди няколко години нямаше да е така, защото испанската доминация в ЕКТ, а и преди 10-на години на национално ниво много ми тежеше и много ме дразнеше: играта, изпълнителите в лицето на ядрото на Барселона, победите срещу отбори, които подкрепям и т.н. И в най-песимистичните си прогнози обаче не съм и предполагал че тя може да бъде заменена от английска такава, макар че 3 финала за 3 години сякаш още не са достатъчни да бъде определена като такава, при положение че няма пробив и на националния отбор. Надявах се че може да бъде заменена от немска, италианска или поредица от години с шампиони от различни националности. Байерн не се знае нагоре или надолу ще тръгне, а това е много важно. Казах вече че Челси са ми симпатични че са руско-немско-левскарски отбор, Лестър едва ли има и един човек, който да не ги харесва, а Клоп е всичко което един футболен мениджър трябва да бъде, елиминирайки и факторите с отрицателен знак Барселона и Гуардиола, както и казуса с доминациите, слагайки на везната Англия и Испания, като държави, като хора, манталитет, организация на първенството и отношение към другите и към българите в частност, предпочитанията ми са на страната на вторите (въпреки че за да съм докрай обективен, трябва да посоча че англичаните инвестират повече у нас и "пращат" повече туристи). А пък и Виляреал по-скоро ги асоциирам с футболната романтика. С оглед на това което направиха през последните 15-16 години, те заслужават своя европейски трофей и имат по-голяма нужда в момента да го вземат от съперниците си. Лошата новина за феновете им обаче е че през повечето години този за когото стискам палци на финала на Лига Европа конкретно пада.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!