Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Което идва да покаже колко разглезени лигльовци са мнозинството фенове на двата испански бота.  

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
ViscaBarca написа:pomiqrat написа:ViscaBarca написа:Off topic
Защо, когато Реал отпадне от ШЛ се изписват 2-3 страници, в които почти всички коментари възхваляват съперника, а когато Барса отпадне от ШЛ, за нула време се изписват 15 страници с анализи за играта на отбора и колко некадърни са футболистите начело с Меси? Не искам да се заяждам, но аз по-анемична игра от полуфиналист в ШЛ не съм виждал. Това снощи беше някаква пародия. Дори, когато Барса отпадна от Пуля преди няколко сезона, не стоеше толкова зле на терена! Челси не показа абсолютно нищо специално снощи, което не значи, че не си заслужиха финала (просто не са толкова страховит отбор, колкото някои хора ги изкарват). Ман Сити ми изглежда тотален фаворит!
За да се подиграват на такива като теб, които две седмици надуват главите на останалите за лесната победа и спечелването на ШЛ.
Тука все едно нямаше фенове на Реал, които очакваха лесна победа!
Кои са тези фенове били ни ги посочил или пак си пишем по инерция?

- ImmortaL_1000
- Контакти:
Двата испански отбора са пълна скръб . Далече по сила от преди години. Може би времето им изтича.

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Двата испански отбора са пълна скръб . Далече по сила от преди години. Може би времето им изтича.
Наистина сте много разглезени ревльовци. Реал стигнаха 1/2 финал, ама били пълна скръб. Байерн като отпаднаха на 1/4 финал направо да си закриват отбора

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Двата испански отбора са пълна скръб . Далече по сила от преди години. Може би времето им изтича.
Откакто има VAR станаха пълна скръб. Казвам го като част от истината, не абсолютната. Реал и Барселона с VAR щяха да имат 4 трофея по-малко от 2009 до 2018.
bubka написа:bubka написа:Челси към момента са стабилен отбор и ще ни е трудно. Хубавото е, че вкарват до два гола максимум. Очаквам да ни бият в единия мач с 2:1, в другия с 2:0.
Хубаво е, че Челси спазиха традицията да не вкарват повече от два. А даже Х-сът в първия двубой е бонус. Такива са моментните състояния на отборите. Няма драма след този резултат.
За мен е грешка включването на Рамос в днешния състав. Най-добрата и най-стабилната серия от резултати този сезон постигнахме по времето, когато беше контузен.
Браво, много майсторска прогноза си дал

Очаквам да кажеш какво ще стане на финала

CHELSEA
daduradam написа:Наистина сте много разглезени ревльовци. Реал стигнаха 1/2 финал, ама били пълна скръб. Байерн като отпаднаха на 1/4 финал направо да си закриват отбора
В интерес на истината, Реал не бяха за полуфинал и пролича. Имаха шанс че жребия ги изправи срещу Ливърпул във възможно най-слабия му период и с двата гола в един мач на Винисиус, които няма да се случат в следващите 3 години сигурно. Но това е част от играта, ние също бяхме тотален аутсайдер срещу чоловците при жребия, а ги хванахме по бели гащи.
Голяма революция в състава на Реал е нужна и ковид титлата сякаш заблуди Перез че може да я отложи. Особено средната им линия плаче за освежаване. На Модрич му личат годините. Каземиро ужасно е свалил нивото, повече се блъска и рита, отколкото да играе, въпреки че след изваждането му пък съвсем станаха разграден двор. Експериментът с бразилчетата се оказа неуспешен (или поне засега така изглежда), трябва да се мисли и за заместник на Рамос. Флорентино ще трябва да извади парите, а ако той не преувеличава драстично финансовите им проблеми, трудно ще стане работата. Дори и да бъде купен един играч като Мбапе, той сам по себе си няма да заличи всички останали проблеми в състава им и бързо ще бъде обявен за провал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мбапето според мен ще иде у Англия, ако някои от богатите клубове там го поиска и реши да плати нужното.

Мбапето и аз го виждам във ВЛ, не вярвам да се прецака с Реал

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- 

ViscaBarca
- Контакти:
Мбапе ще дойде в Барса! Лапорта даде дума да доведе или него, или Холанд, но на норвежеца формата му падна и май ще се спрем на "млад шампион"!