Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Ами, аз още след жребия за 1/4-финалите написах, че очаквам Челси да са финалист, така че не съм изненадан. Очаквах да са срещу Байерн, но там останах далеч от истината. Тухел веднъж този сезон вече победи Гуардиола, така че може да го метне и втори път. Сега през уикенда ще имат още една "репетиция" за финала.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
ivan56 написа:И финала за ужасТ на всички форумни ботове е факт
Реал изглеждат жалко за отбор от техният калибър, цял мач пазят резултата
То това е жалкото, абсолютен ташак отбор да губи и да пази резултат...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Ако реалният резултат от първия мач, би трябвало да е 1:4, то сега реалният е 8:0.
- Furious_Monk
Челси бяха по-добри и заслужено продължиха, но Сити изглеждат страхотен отбор... да видим финала..
Извинявам се за хората, които очакваха интересен полуфинал... просто нямаме толкова агресия и мъжество към този момент, а и технически възможности.
Английският футбол в момента е класа над останалите първенства...
Извинявам се за хората, които очакваха интересен полуфинал... просто нямаме толкова агресия и мъжество към този момент, а и технически възможности.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Челси бяха по-добри и заслужено продължиха, но Сити изглеждат страхотен отбор... да видим финала..
Смятай на какво ниво е испанското, след като това подобие на отбор е в борбата за титлата.
Разочарован съм. Тухел надигра Зидан тактически и си спечели заслужено втори пореден финал, макар и с различен отбор
Симпатизирам на немеца много, но е ясно за кого ще съм на финала 

Чак 8-0 не, нещо като 4-0 е по реално, но ние много пропускахме. Както феновете им отбелязаха, Реал е далече от онзи отбор, спечелил 3 пъти под ред Шл. Може би младите бразилци нямат толкова качества 
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- Furious_Monk
RMCF написа:Furious_Monk написа:Челси бяха по-добри и заслужено продължиха, но Сити изглеждат страхотен отбор... да видим финала..
Смятай на какво ниво е испанското, след като това подобие на отбор е в борбата за титлата.![]()
Не е на много високо ,но не е и на толкова ниско... достатъчно, колкото да се признае титлата и купата на врага и да се обезличи, ако е в друга полза...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Udoji90 написа:Ами, аз още след жребия за 1/4-финалите написах, че очаквам Челси да са финалист, така че не съм изненадан. Очаквах да са срещу Байерн, но там останах далеч от истината. Тухел веднъж този сезон вече победи Гуардиола, така че може да го метне и втори път. Сега през уикенда ще имат още една "репетиция" за финала.
Сега през уикенда е най-твърдият хикс в целият тираж на букитата.
Челси с Тухел играе супер прагматичен и успешен футбол.
Ако имат и читави нападатели а не тия немски дървари си стават машина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Случва се понякога по-слабият отбор да спечели такива мачове/елиминации. Не и днес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага