Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SkyQuest
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот SkyQuest » 05 май 2021 12:44

MuFc1878 написа:Остави ги шумните. По-интересно е дали ние ще завършим сезонът :lol: Ще има още простести на останалите домакинства. Най-много да ни вземат точки или да ни извадят от Лигата :lol:

Знам, че всички искаме да ни махнат от ВЛ, за да може Глейзър да се махнат, но няма как да стане това. Най-много да ни отнемат 9 точки (броя и мача с Пуулци):

Което означава, че ни връщат на четвърто място, с почти равни точки с Уест Хям, които са пети. Което значи, че от три мача, ако направим и едно равенство, а Чуковете си вземат мачовете, отиваме на пето място!

И ето така, една тумба пияни прасета ще се изсерат над целият прогрес и труд на играчите и треньорския щаб. Изобщо, всяка отнета точка ще е тотален крах и срам за тези хора! Ще е срамно и ако някой ги подкрепя предвид какво могат да докарат на клуба точно сега!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 май 2021 14:18

Сити могат да направят малък требъл - ШЛ, титла и Карабао къп. За ФА къп отпаднаха от Челси на полуфинала, така че Юнайтед ще си остане с истинския требъл ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 май 2021 15:36

То ако бяха направили квадрупъл щеше да ни дойде много. :lol: Като цяло това с малкия требъл само феновете на Манчестър Юнайтед ще се успокояваме най-вероятно. :cry:
SkyQuest написа:То да се чуди човек... да иска ли Реал Мадрид да спечелят ШЛ или Челси или пък Челси ФА Къп... Кой от друг по-противни отбори са, все правещи всичко с феноменално много пари.

Наистина не знам, но ако Сити направят требъл няма да е незаслужено. Колкото и да ми е неприятно да го кажа това!

Пеп може да е наркоман, плешив, чеп и още много други неща, дето са се измисляли в тоя форум, но наистина издигна Сити до следващото ниво. Само му остава да спечели ШЛ де :lol:
Аз в ШЛ след изиграването на първите полуфинали реших, че ще съм за Челси. Реал ме напрягат от Чакър насам, въпреки споровете реално кой е бил подкрепения отбор тогава и се хванах, че съм за лондончани по време на мача. Сити не искам да правят требъл , че ще станат много шумни, ПСЖ ми станаха по-симпатични покрай Супер лигата, ама все пак са ПСЖ и имат Ди Мария в отбора. :lol: И останаха Челси, за тях най-малко лошо мога да кажа. :mrgreen:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 05 май 2021 16:25

vasilnv написа:То ако бяха направили квадрупъл щеше да ни дойде много. :lol: Като цяло това с малкия требъл само феновете на Манчестър Юнайтед ще се успокояваме най-вероятно. :cry:

Е не е точно така. Требълът си е требъл: титла, Купа на страната, ШЛ. Всичко друго не е требъл. Аз тотално изключих, че Челси играят срещу Лестър за ФА Къп. Не знам какво си мислех, че са със Сити...

Иначе да, за ШЛ от играещите сега, Челси са най-малкото зло. В последно време и те започнаха да се "очовечават" и да не харчат като гламави.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 май 2021 20:15

От 6ти до 13ти март ще бъде много забавна седмица.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 май 2021 20:55

vasilnv написа:От 6ти до 13ти март ще бъде много забавна седмица.

4 мача за седмица :lol: Но може да олекне, ако нашите бомбят пак Олд Трафорд.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 май 2021 21:57

Ултрасите в Англия сами си определят програмата :lol:

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 06 май 2021 13:08

Да видим дали пак ще има пак изцяло английски финали из всички европейски турнири.

Иначе "хубава" програма се очертава. Това, реално, се очертава да ни е най-важния период от сезона и трябва да играем 4 мача за 1 седмица и наближаващ финал за ЛЕ и възможност за първи трофей при Оле. Можехме да сме си гарантирали на 100% 4-тото място, без заплаха от вземане на точки и да си отидем на финала за ЛЕ спокойни и отпочинали, но... не! Ще треперим! Остава и да ни се контузят играчите докато играят на 100% за ВЛ и всички ще са радостни!

Браво на феновете, добре протестираха! Много неща постигнаха! Да продължават! Глейзър ги няма вече, казаха че ще отпускат 400 млн. за трансфери, продават и клуба за 5 млн. паунда!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 09 май 2021 16:58

Почвам да се притеснявам, че Линдельоф ще започне финала. :x

Върни се в “Манчестър Ю”