Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот mikata » 05 май 2021 12:28

Последна промяна от mikata на 05 май 2021 12:30, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 май 2021 12:29

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 май 2021 12:30

Положението е много лошо. Този спонсор вероятно отпада.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 май 2021 13:09

modor написа:Положението е много лошо. Този спонсор вероятно отпада.....

Кой? Чеченско-българския консорциум, с връзка Благо Георгиев? Изненада :lol:
Приключваме курса. Пък после пак гласувайте за една разорена България.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 май 2021 23:45

groti написа:И продължава да мълчи. Ясно.. Днес беше ден за Гунди, приемам, но утре вече трябва да си отвори устата. Длъжен е. Започна да го раздава бащиния в Левски. Все повече ми прилича на един друг бащица в Банкя

Ами Сираков му е аватара на Герена, така че е резонно да мълчи като наакан. На Боко му се пече яйце на г*за, дава по няколко пресконференции на ден, за Левски ще мисли. Камо ли пари да даде. Идват избори, гласове трябва да се купуват, това-онова. Трябва да останат и за черни дни. Щото бъдещите му дни все черни ми се струват :)
Така че, бъдещето на Левски е неясно и ако Сираков има топки (което ме съмнява), трябва да хвърли кърпата и да каже - не съм вече собственик, който може да се оправя, харизвам акциите. Но понеже не е самостоятелна личност, няма да го направи и рискува да остане като най-черния в историята ни.
Все пак доста странни и противоречиви информации излизат. Уж нямало проблем за лиценза тая година, а за следващата бил под въпрос, сега изведнъж има проблем. Май за съжаление ще се окажат прав, че г-н Тиквеник ще се опита да използва ситуацията в Левски като коз. Тая долна мутра е готова на всичко за да спаси кожата и нищо чудно да предизвика умишлено фалит като повод да изкара подлогите си да правят протести. Днес, доколкото четох някакво заглавие, вече излезли герберасти да протестират пред президентството. Сега само агитка му липсва за повишаване на напрежението.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 май 2021 00:01

vvessel написа:
groti написа:И продължава да мълчи. Ясно.. Днес беше ден за Гунди, приемам, но утре вече трябва да си отвори устата. Длъжен е. Започна да го раздава бащиния в Левски. Все повече ми прилича на един друг бащица в Банкя

Ами Сираков му е аватара на Герена, така че е резонно да мълчи като наакан. На Боко му се пече яйце на г*за, дава по няколко пресконференции на ден, за Левски ще мисли. Камо ли пари да даде. Идват избори, гласове трябва да се купуват, това-онова. Трябва да останат и за черни дни. Щото бъдещите му дни все черни ми се струват :)
Така че, бъдещето на Левски е неясно и ако Сираков има топки (което ме съмнява), трябва да хвърли кърпата и да каже - не съм вече собственик, който може да се оправя, харизвам акциите. Но понеже не е самостоятелна личност, няма да го направи и рискува да остане като най-черния в историята ни.
Все пак доста странни и противоречиви информации излизат. Уж нямало проблем за лиценза тая година, а за следващата бил под въпрос, сега изведнъж има проблем. Май за съжаление ще се окажат прав, че г-н Тиквеник ще се опита да използва ситуацията в Левски като коз. Тая долна мутра е готова на всичко за да спаси кожата и нищо чудно да предизвика умишлено фалит като повод да изкара подлогите си да правят протести. Днес, доколкото четох някакво заглавие, вече излезли герберасти да протестират пред президентството. Сега само агитка му липсва за повишаване на напрежението.

Буци е неспособен да организира какъвто и да е протест в момента. Може да притисне доста хора да гласуват за него, но не и да го подкрепят истински. Вече не е фактор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 май 2021 09:28

W84me написа:Буци е неспособен да организира какъвто и да е протест в момента. Може да притисне доста хора да гласуват за него, но не и да го подкрепят истински. Вече не е фактор.

Не става дума за истински протести, а за платени такива. Със сигурност покрай тях ще се включи и някой заблуден гербаджия. А на СЗ и тем подобни само им хвърли някой лев и глей кво става. Цирка ще е пълен. Лошото е, че ще е на наш гръб.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 май 2021 11:46

Виждам, че тука множеството е срещу ГЕРБ. Хубаво - така се прави, когато едно управление не ти харесва. Е, добре е да кажеш и за кого си, като вееш байрака срещу кого си. Иначе това - всички срещу ГЕРБ, го видяхме колко струва. Време е, като се свали в партер, и бат,Бойко да е туширан. Само че май ние най-много обичаме партера. То и за това една партия се казва Изправи се! Мутри вън, само дето ако мутрите нещо ти са били навътре и си бил наведен, требе да е обратно, щото няма как да се изправиш иначе. Ама тя Майчето навярно го може по-иначе. Да не говорим за другата - ако не ме лъже още Богориди преди около 200 години е казал на султана има такъв народ, а султанът рекъл - айде бе, я кажи нещо на български, че не знаех досега да имам такъв милет. Между другото българите като милет са признати от султана по време на църковните ни борби след подписването на Унията, заради което руснаците с помощта на дядо ти Славейков отвличат дядо Йосиф и повече той не вижда България ... Та да вземе да каже и бай ти Славчо кого иска да убеди, че има такъв народ. За султана това е направено отдавна.
Та две са новите партии, които се наредиха зад партера на бат'Бойко - другите отдавна го дебнат да го ...
Хайде - весел празник - хубав ден Великден, още по-хубав - Гергьовден! Ама нещо не виждам протести, че и този празник ни го клонираха, дадоха го на махалата, щото ние си имаме много, а те, горките - са само с един Ерделез ... Ма пък могат да си краднат - колко му е!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 май 2021 13:30

Странджа,
Пак ще останеш неразбран с поредното си лирическо отстъпление. Форумите са за плюене,...поне някои така мислят и за това го ползват.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 май 2021 14:01

И на мен дългото и широкото на Странджата ми е в повече,ама съм на едно мнение с него за пръкналите се партии.Слабички са,знаят само да лаят отстрани,а като се наложи да вземат решения в парламента и се започна цирк,,Балкански,,.Само дпс май са на далавера,щом си мълчат,и се подсмихват под мустак.Дадоха им неограничен брой секции,с нетърпение чакат нови избори.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”