Имам въпрос,малко е встарни , но пак е по ,,италианската история''.От доста време никакво инфо за Пичони не е излизало.Сега като четох пак се сетих за него.
Някой знае ли какво стана с ,,дълга'' му към Империал?Нали имаше забрана да напуска България?Къде е сега-в Пловдив,в Италия, в ......?Никъде не се е казало , че ,,дългът'' му е оправен,т.е в момента той трябва да е в България или имаше някакво голямо ,,театро'' и с този случай?
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги
Не знам какво обсъждаме и въобще за какво спорим? Има декларация на фенклубовете от преди два дни- там мисля, че всичко е казано. Имаме начертана цел, която да следваме и в събота ще разберем до къде са стигнали нещата. Стига сме викали неволята, каруцата от калта ще си я извадим сами.
Точно така! А кой е казал, че всичко около новото дружество се прави без пари? Мисля, че поне за начало има такива. Да не би пък сега да има пари в отбора, а?!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Не ме разбирайте погрешно. Aз също милея за Ботев ,но не може да се съберат няколко човека ,макар те и да са легенди на нашия клуб да си кажат ;айде ще правим нов отбор .Kак... Kак.... Bез пари, само с гол ентусиазъм еиии Богу така не става.Съгласен сам, че може да е поредния цирк на селския,но мисълта ми беше следната -изпаднем ли веднъж във В ГРУПА без пари там и ще си останем.Нима пак ще чакаме принца с парите и хоп ще дойдат много добри играчи и за два сезона ще се върнем в A група -звучи добре- но не реално
Абе тия двамата са се регистрирали днес
дали не са в селския отбор
дали не са в селския отбор
-
- Контакти:
аз почнах вече да се навивам за в група.по този път след време ще поемат и цска и велбъжд-вихрен-спортклуб-кокомотив(и т.н) които също имат доста задължения.но тук въпроса за мен е не толкова да се почне начисто,колкото селския заедно с цялото му семейство да си получат заслуженото,а не да се отърват.така,че селски разбери-искаме главата ти на дръвника и задника ти на задна прашка.отърваване няма.
пак питам за Пичони и за ,,дълга'' му към Империал и ако някой знае как така точно там се случи срещата на легенди , фенове и т.н за бъдещето на Ботев?
Не не съм от селския отбор приятелю просто се опитвам да гледам реално на нещата а това че съм се регистрирал днес... Ти знаеш ли на кой мачове на Ботев сам ходил та ме питаш дали сам от селския отбор фен сам на този отбор много преди Митио селския да го хване за да го унищожи
- rump_shaker
- Контакти:
gidik написа:Не ме разбирайте погрешно. Aз също милея за Ботев ,но не може да се съберат няколко човека ,макар те и да са легенди на нашия клуб да си кажат ;айде ще правим нов отбор .Kак... Kак.... Bез пари, само с гол ентусиазъм еиии Богу така не става.Съгласен сам, че може да е поредния цирк на селския,но мисълта ми беше следната -изпаднем ли веднъж във В ГРУПА без пари там и ще си останем.Нима пак ще чакаме принца с парите и хоп ще дойдат много добри играчи и за два сезона ще се върнем в A група -звучи добре- но не реално
Ботев неможе да остане в селскя група! Приччината е повече от очебиййна. Да приемем че нямаме пари! Това обачи важи за всички останали отбори на ниво В група. Ети ти равопоставеност по отношение на финанси. От ука, тадицията, името, публиката са факторът който изстрелва Ботев високо над другите участници във В група. Става привлекателен за най-добрите безплатни агенти на ниво В група. В Б група вече се плаща вход за билет, има си рекламодатели.
Нужно ли е да споменавам че школата на Ботев вади кадри които могат да издържат отбора?

Мъжко дупе веднъж се е"""е, Синьор Салерно! Или показвате пред всички, че притежавате АД-то /отборът никога не е бил на оня/ и вадите наяве свестен бизнес-план как да просперираме отново или "Сори, Франческо! Ноу бонус!"
"Колежът" е мястото, където разни гостуващи отборчета се учат на футбол, а разни гостуващи фенчета - на любов към отбора. "Колежът" не е място където ще играете, ако преди това не докажете, че намеренията ви са читави. Това обаче с призиви за търпение и разбиране вече няма да стане.
По начина, по който продължавате, ще купите Ботев, но някакъв друг. Поне отбори с име Ботев в България много. Ей на, в Криводол например. Ако толкова искате, прего! Само внимавайте сред кривите, че там падат разни, я керемиди, я камъни, я павета.
"Колежът" е мястото, където разни гостуващи отборчета се учат на футбол, а разни гостуващи фенчета - на любов към отбора. "Колежът" не е място където ще играете, ако преди това не докажете, че намеренията ви са читави. Това обаче с призиви за търпение и разбиране вече няма да стане.
По начина, по който продължавате, ще купите Ботев, но някакъв друг. Поне отбори с име Ботев в България много. Ей на, в Криводол например. Ако толкова искате, прего! Само внимавайте сред кривите, че там падат разни, я керемиди, я камъни, я павета.
Последна промяна от Ki Cho на 10 фев 2010 13:09, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.