Мнениеот paceto » 29 апр 2021 23:55
Аз никога не съм твърдял, че Зидан е велик треньор и има много трески за дялане както се казва. Едно от тях е голямото му его, което му пречи в зимането на някои решения що се отнася за играчи. Не даваше никакви шансове на Йович и реши да го прати под наем, точно когато започнахме да имаме нужда от играч в предни позиции и сега щеше да е в голяма полза и евентуално щеше да се отпусне. В момента в Айнтрахт той е резерва и влиза за по няколко минути т.е. пращането му до края на сезона отново в Германия няма никаква полза за неговото развитие и като се върне пак ще е в същото положение т.е. играч без да му се гласува доверие, за да може да се отпусне да играе за клуб като Реал.
Вероятно ще го продадат лятото, за да може да се търсят пари за трансфери, а може да се ползва и като допълнение към цената при една евентуална покупка на Мбапе.
Хвалил съм Зидан в определени мачове чисто тактически, че успява да надиграе даден съперник, но това не го прави велик треньор. Вие от ваша страна се чудите на кого да прехвърлите винаги вместо да видите къде са ви точно проблемите и това се вижда по коментарите ви във вашият форум как плюете по треньора. Това вече го виждахме и при Валверде и го махнахте, дойде Сетиен и него го погнахте и после се прехвърли към Бартомеу, а преди това към Росел и сега гледаме същата картинка към Куман. Вероятно другият сезон ако нещата са същите като резултати ще започнете да гледате и към Лапорта и евентуално и новият треньор, който и да е.
Търсите вината все някъде другаде, а не в самите играчи и най-вече в Меси, който въпреки, че в не малко мачове ви спасява ви дърпа назад с всеки изминат сезон, а и си прави каквото си иска и всички трябва да се съобразяват с него. Миналото лято гледахме неговите циркове за напускане само и само, за да притисне Бартомеу да напусне и да подкрепи Лапорта и сега след края на сезона изобщо не се изненадвайте, че ще остане и ще ви спусне захаросаните приказки, че нямало как да остави клуба на сърцето си в такъв момент и прочие.