Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот miro_rz » 29 апр 2021 16:22

rhaegar написа:
miro_rz написа:
rhaegar написа:Пак два английски финала на хоризонта. :lol:

Убиваме Манчо на финала, преди това на колене Виляреал де. Па на есен смазваме Сити за СК на Европа.
Няма какво да се обърка! :shock: :shock:

Как Сити ве, пъпеш?

Вас ли трябва да бием? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 апр 2021 17:21

Както се казва 1:0 за английските представители, но все нищо не е решено.
Както и преди казах, колкото пъти е имало 3+ английски отбора на елиминациите, толкова пъти поне един е играл финал.
Към момента вероятностите за финал са:
1.Сити-Челси
2. Сити-Реал
3. Челси-ПСЖ
4. Реал-ПСЖ

Kъм момента на полуфиналите всеки може да напише вероятностите за финал.
Истинският Рокенрола пише възможните финали след жребия за осминафиналите :!: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2021 17:24

miro_rz написа:
    rhaegar написа:
    miro_rz написа:
    rhaegar написа:Пак два английски финала на хоризонта. :lol:

Убиваме Манчо на финала, преди това на колене Виляреал де. Па на есен смазваме Сити за СК на Европа.
    Няма какво да се обърка! :shock: :shock:

Как Сити ве, пъпеш?

Вас ли трябва да бием? :mrgreen:

Ние ако вдигнем ушатата, суперкупата ви я давам от сърце.
    Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
    KOPScousers
    Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 апр 2021 18:22

ivan56 написа:Споко бре "Копче", няма да свърши света, ако ПСЖ или Сити не спечелят ШЛ.
    За мен лично и четирите отбора са с изравнени позиции. Всичко става.
    Тая тема догодина няма да ви е интересна, четвъртъците ще са вълнуващи. :mrgreen:

Ем каквото такова. Дано да се класирате на финал с Челси, да стане чудо и да ги изместим от четвъртото място и да ви бият като пичове в Истанбул, че да може темата да ни е интересна и догодина. От сърце ти го пожелавам! :mrgreen:
    Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
    :mrgreen:
    [center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
    sapio0o
    Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 апр 2021 08:45

Очаквам и Реал, и ПСЖ да изиграят по-силен втори мач и като нищо да продължат.
    [center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
    boys85
    Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 апр 2021 08:58

ПСЖ вече имат повече загуби от победи като домакини в ШЛ през този сезон, а като махнем мача с Истанбул Башакшехир са вкарали едва 4 гола в 5 мача (2 дузпи, 1 автогол и 1 от ъглов удар) :shock:

Потребителски аватар
    sapio0o
    Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 апр 2021 12:04

Голям егоист този Роналдо. Другото оправдание е, че има повече мачове. :lol:

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
    1914.1902
    Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 май 2021 10:21

kingofpop написа:Обаче голям кеф е в момента да гледаш пълното мълчание във форума след като шампиона на "най-силното първенство" бива размазван дотук и никой няма какво да каже :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще ми е интересно да ти чета мненията, ако отново има два английски финала, както през 2019-а година.

Потребителски аватар
    Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 май 2021 21:49

Alexx написа:
    Furious_Monk написа:
    Alexx написа:
    Furious_Monk написа:Мачът с Челси ще е много повече от футболен мач и се надявам и самите футболисти да го осъзнаят... Колкото и да не харесвам Перес, колкото и да критикувам неговата визия за играта, той е значима част от Реал Мадрид, а англичаните се отказаха, след като първо приеха...реално погледнато не става дума за правотата на проекта, а за доверието.

Байерн постъпиха мъжки, БВБ и ПСЖ... англичаните постъпиха като жени... нека да са богати и успешни, омразата няма цена и най-глупавото е, че не е породена от завист, защото дори и тя, има различни степени на сила...а тази (породена от завист) е най-леката и форма...

Да викаш трябваше да останат въпреки,че Борис Джонсън е наредил да напуснат лигата?

Не, просто не трябваше да се включват... Дадоха самочувствие на Перес,че зад гърба му има стабилни хора, оказа се че е попаднал в бардак... но повярвай ми, хич нямаше да ми пука за тези интриги, ако името на Реал не беше опетнено по този начин.

Пак ще се повторя, не мога да избягам от това което се случи, колкото и да ми се иска...само победителите имат право да определят посоката в която ще върви дадена индустрия.

Това ме кара да се чувствам още по гневен към тия, които му дадоха надежда, че може да успее... защото само глупак или човек, който мисли за година, две или три, няма да осъзнае че се готви американски модел за контрол над печалбите от тази игра...дори ако трябва да се изчака период от примерно 10-15, а ако се наложи и повече години.

Честно казано, дори не съм убеден дали самият Перес осъзнава на какъв натиск би бил подложен, ако си държеше за първоначалните обещания. Защото в този свят, не идеалите, а реалността покварява...

Утре ще види цифрите когато става дума за мач между Реал и Ливърпул(примерно)... това няма ли да го накара да иска този двубой да се играе всяка седмица, вместо съботата или неделята да излезе срещу Елче и Ейбар...а дори и да е толкова силен, че да устои на желанието за голяма печалба, дали е достатъчно силен, за да устои на това желание на останалите 11 финансови акули, които не ядат месо, а пари.

Перес или наистина е голям идеалист, или е лицемер от голяма класа...защото отказвам да повярвам, че е глупак...абсурдно е... егото и успехите правят хората да правят глупости, но това не значи че и те са такива... но и при двата случая, англичаните бяха тези, които отвориха вратата.

1. Искаш да кажеш,че клубовете в Англия трябваше да bend the knee пред съприйм лидера Перес въпреки,че милиардите фенове са против тази Лига и въпреки,че политиците в Англия са ги накарали да не влизат в тази Франкенщайн Лига?
    2. Не можеш да обвиняваш всички клубове еднакво, защото всеки има различно ниво за вина в тази лига. Движещите сили зад тази лига са били Реал,Юнайтед,Юве и може би Арсенал? Наистина ли мислиш,че Перес си е мислил,че е имал стабилен гръб зад себе си в лицето на ръководството на Тотнъм и Атлетико, които въобще не са били движеща сила зад тази лига,а са приели участието в тази лига, подобно на ученик който е приел покана да седне на обядва на масата на годините в даскало? Повечето отбори извън Реал,Юнайтед,Юве и може би Арсенал не са били движеща сила.
    3. Излиза,че си като защитник на този проект и фен на Перес и не мога да разбера защо толкова защитаваш човек който няма чисто минало и настояще.

1 Искам да кажа, че преди да вземат своето решение, тези клубове трябва да имат своето ясен избор за подхода си към тази игра. Англия не трябваше да клекне, дори напротив, трябваше да се бори с тази идея.... Байерн го показа....
    2 Така е Перес и Реал са главните виновници... когато загубиш, най-смелите губят най-много...

3 Не съм защитник на този проект, но това не е Реал Мадрид.

Всички грешим, но само големите правят забележителни грешки..
    Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
    Анчелоти.

Потребителски аватар
    kingofpop
    Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 май 2021 22:22

1914.1902 написа:
    kingofpop написа:Обаче голям кеф е в момента да гледаш пълното мълчание във форума след като шампиона на "най-силното първенство" бива размазван дотук и никой няма какво да каже :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще ми е интересно да ти чета мненията, ако отново има два английски финала, както през 2019-а година.

Лига Европа не ме вълнува изобщо просто защото там не играят най-силните отбори. Ако ще и испански финал да има никога не бих го излагал на показ :mrgreen:
    ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”