Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Два напълно случайни гола и сега ще изкарат Сити и Гуардиола велики.
Мбапе определено не бе на 100%, а Неймар не си спомням кога за последно бе в добър игрови ритъм. Физически Сити тотално превъзхождаха противника, което им позволи да пресират цял мач, докато ПСЖ увяхнаха през второто. Почетино също носи вина, че не заложи на играчите в най-добро състояние и че не прибегна до смени след първите 10-15 минути на второто полувреме, когато нещата лека полека се изясняваха.
Много хора не си дават сметка, но ПСЖ има отвратителен сезон, в който като нищо може да остане без трофей. Всичко което се случи до момента на елиминациите в ШЛ бе по-скоро една хубава приказка, отколкото някаква закономерност.
Много хора не си дават сметка, но ПСЖ има отвратителен сезон, в който като нищо може да остане без трофей. Всичко което се случи до момента на елиминациите в ШЛ бе по-скоро една хубава приказка, отколкото някаква закономерност.
Последна промяна от boys85 на 29 апр 2021 00:44, променено общо 1 път.
Мбапету игра ли или се пазеше за финала... Неймар е ясен,финтове на място - напълно безполезен.
LaRgO написа:Два напълно случайни гола и сега ще изкарат Сити и Гуардиола велики.
За ужасТ на всички испански ботове в тая темичка

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Тука не, те испанските ботове си го обичат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
Bernaleo написа:Мбапету игра ли или се пазеше за финала... Неймар е ясен,финтове на място - напълно безполезен.
Аз след предният им мач тук казах почти същото, че Неймар ако няма финтове е едно голямо нищо, но твоят другар insaneboy1 веднага тръгна да ме оборва.
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
rhaegar написа:Пак два английски финала на хоризонта.
Убиваме Манчо на финала, преди това на колене Виляреал де. Па на есен смазваме Сити за СК на Европа.
Няма какво да се обърка!

miro_rz написа:Убиваме Манчо на финала, преди това на колене Виляреал де. Па на есен смазваме Сити за СК на Европа.
Няма какво да се обърка!![]()
Оле е умен и няма да позволи това. Отпадаме на 1/2 финалите

Стига ве, Рома паднаха от ЦСКА. 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Неймар за последните 8 сезона има 296 мача и 189 гола. Тия в Бразилия може да си ги брои колкото да има нещо.
Има повече голове от Ромарио и почти колкото Роналдо за Бразилия (едва 22 от 64 са в официални срещи) а за 11те години откакто е национал е спечелил едно голямо нищо
Приключи каквото имаше като талант отдавна
Има повече голове от Ромарио и почти колкото Роналдо за Бразилия (едва 22 от 64 са в официални срещи) а за 11те години откакто е национал е спечелил едно голямо нищо

Приключи каквото имаше като талант отдавна