Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот pomiqrat » 27 апр 2021 19:03

TristaNNN написа:
filcolins написа:
W84me написа:
TristaNNN написа:
filcolins написа:От друг форум чуждо мнение. Съвсем простичко показва от къде са проблемите на Левски в настоящия момент
"С голямо извинение, но феновете на Левски се оказаха пълни кретени, не подкрепиха спонсора си, а лидерите им прибраха едни пари.... и все още продажниците са им лидери...."
ПРОСТО ТОЧНО И ЯСНО

Tоя форум сигурно е припознавачески, или такъв на БКП, може и да е на другарката Манолова...
То това остана - привържениците на Левски да излизат на протести в подкрепа на подсъдими мафиози. :shock:

Що? Как призоваха да гласуваме за други такива мафиози и за разумна България?

Не съм чул Черепа да осъден, още едно доказателство за фенска олигофрения

Казах подсъдим. Сиреч, човек, срещу когото са повдигнати обвинения за извършено престъпление. Продължавай да доказваш фенската олигофрения.

Какво престъпление? Не си е плащал данъците, които дори не са данъци и главния ни прокурор е толкова кух, че ги нарича данъци или може би за стотиците изнасилени жени, а в петъците мъже :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2021 19:04

Непринуден написа:Трети напускащ чужденец днес. Явно работата не е добре. Не, че е тайна това, но е ясно вече какво ще каже НС тези дни и то няма да е за светло бъдеще (дори и малко по-далечно да е). Няма вариант да предстои подобрение и хората да бягат. В друга посока се очертават новините.

По-горе някои хора са писали, че си заслужавате съдбата щом сте допуснали такива отрепки, но то същото важи и за държавата. Българите сме роби. Няма как да се имаме за умни, а в същото време младежи или животни, пожарникари или ченгета, да са лицето на клубовете и държавата ни. Все хора с основно или не кой знае какво образование, лепилари, общаци, нищо общо с интелигентната част от населението.

Държавата си отива, двата клуба също. Прежалите ги и да не ви пука. И ЦСКА ще си замине като вас след ГГ при по-невзрачен ръководител каквито имахме бол в предишните години.

Основна част от "мъжете", над 90% са абсолютни мишоци и интриганти. Хора без мнение, които като послушковци чакат някой да им нареди отгоре. Аз си имам свое обяснение, а то е: по турско робство, сега изродите го наричат присъствие, са рязали главите на хората, които са се борили за свободата. Тоя ген, на тези убити от мръсните турци Българи, го няма. Следващото причистване е на интелекта, това го правят комунистите, присвоили си всичко и убили всеки, който има различно мнение. Сега елита на държавата е от крадци, интриганти, педали, цигани и курви.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 апр 2021 19:12

[offtopic]
Непринуден написа:Трети напускащ чужденец днес. Явно работата не е добре. Не, че е тайна това, но е ясно вече какво ще каже НС тези дни и то няма да е за светло бъдеще (дори и малко по-далечно да е). Няма вариант да предстои подобрение и хората да бягат. В друга посока се очертават новините.

По-горе някои хора са писали, че си заслужавате съдбата щом сте допуснали такива отрепки, но то същото важи и за държавата. Българите сме роби. Няма как да се имаме за умни, а в същото време младежи или животни, пожарникари или ченгета, да са лицето на клубовете и държавата ни. Все хора с основно или не кой знае какво образование, лепилари, общаци, нищо общо с интелигентната част от населението.

Държавата си отива, двата клуба също. Прежалите ги и да не ви пука. И ЦСКА ще си замине като вас след ГГ при по-невзрачен ръководител каквито имахме бол в предишните години.

ЦСКА си замина преди нас. Тва тире и то ще си ходи като разкарат ГГ. Нормално.. Не може да издържаш отбор с кредити, които взимаш от себе си. В един момент всичко гърми. Както гръмна при нас, така и при вас(тях).. Не ви знам кой на кого е пристанал и не знам към кои да те числя.[/offtopic]

По темата - хубава новина, че си тръгва и Насиру. Сега ако може и оня отлево африканец да си хваща пътя. Не съм расист, просто за него помня само, че е много слаб и е от Африка. След разделянето трябва да се пускат само момчета, на които евентуално можем да разчитаме ако ни има догодина. Иначе гледам голяма защита на Черепа тук.. Баси. Не мога да повярвам, че някой очаква публиката на Левски да защитава частни интереси. Дори те да са в полза на Левски индиректно. Да не говорим, че на всички ни е ясно що за бизнесмен е Божков. Как да е. Ясни са ни и тиквата и шиши.. Моето мнение за тях е, че колкото по-скоро ги видим на некролози, толкова по-добре за всички ни, но да не отиваме към политиката. Сигурно пак ще ми трийнат мнението, че хейтя вожда.
В интерес на истината напускането на сулака, даске и насиру са перфектни новини за Левски. Дано продължат с още няколко от бездарните чужденци, дето ги домъкнаха
110 години любов!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 апр 2021 19:53

Некадърниците си тръгват сами един по един. Това е единствената добра новина в последно време. Има обаче още много за чистене.
Доколкото разбрах Сулака и Насиру няма да ни съдят. За Дървоске още не се знае.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 апр 2021 19:59

А преди 8 години имахме други емоции
https://sportal.bg/news-2020062511270933288
Тогава Силва го псувахме като дърво.. На неговия фон даске и левото африканче са като случайно попаднали на игрището
110 години любов!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 апр 2021 20:02

Сулака беше до края на сезона,не е проблем.Даске му е малка заплатата(надявам се),не е проблем ,Насиру ако не ни съди ,това е готино.А за Славчев ,ко ше праим?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 апр 2021 20:07

vlong написа:Сулака беше до края на сезона,не е проблем.Даске му е малка заплатата(надявам се),не е проблем ,Насиру ако не ни съди ,това е готино.А за Славчев ,ко ше праим?

Все си мисля, че има морал и сам ще си тръгне. От две години го гледаме по болниците. Не мисля, че той ще ни направи проблем. Ако си намали заплатата според мен няма лошо да остане. Проблем, обаче имаме и с треньори и доктори. Аз не си спомням толкова контузии в един сезон
110 години любов!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 апр 2021 20:28

Иска ми се Начо Монсалве и Микулич да останат.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 апр 2021 20:37

Пуснали са отчетите за януари,февруари и март
https://www.levski.com/%D0%B4%D0%BE%D0% ... %82%D0%B8/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: rane

Мнениеот nikiobicata » 27 апр 2021 20:55

Странджата написа:Стига с тоя Бойко бе! Преди първия му мандат може ли някой да документира същата злост срещу него, каквато има днес? Само той ли ни излъга - защо не хулите царя по същия начин, защо допускате доказани некадърници (най-меко казано, защото не е подсъдно) като Румен Гечев да ревизира този, който е негов клонинг? Къде са виновниците за 91, за 97 - кой им потърси сметка и кой днес ги ругае - или Бойко не е тяхно наследство? На Бойко не може да му се отрече бруталната откровеност - аз съм прост и вие - също (но истината е, че ние сме повече) и мат'риалът е лош - или ако прерифразирам перифразата на Олимпи - всеки народ си заслужава оправителите ...
Тук освен "долу" и "у--у" какво се роди? Видя се, че да викаш оставка е едно, а да се нагърбиш със задачата да поведеш народа си към по-добро е нещо съвсем друго. Вдигнатия юмрук го знаем от 44 година година, но ония освен долу и смърт знаеха и какво после ще направят, и го направиха ...
Аз не знам какво може да се направи, за да се промени това, което е. Мога само да се надявам на просветление и да обичам ...

Не се хаби... В България всеки за нещо е виновен или е длъжен на някого! Хората не искат някой да ги управлява и да "оправи" държавата... Българите искат някой да им дава пари на ръка всеки месец... И след време пак ще са недоволни.
"Материала" в България е толкова сбъркан, че трябва да се изхвърли в кофата и да се замесе отново!

Върни се в “Левски”