Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Marlboro написа:За мен основните притеснения са две.Първото е че много трудно вкарваме гол,а второто е Левски.В каквото и състояние да са,Левски е отбор способен да спечели всичките си срещи до края,видяхме във Варна че не са толкова слаби,само късметът ни спаси.Все пак съм оптимист,вярвам че нашите ще покажат желание,което е най важното.
ShooterMan написа:Това за Левски е 100% НЕвярно в случая. Левски е невероятно слаб, играят като абдали, не са взимали пари, а вчера - 3-мата им най-класни играчи си скъсаха договорите. Мен по-скоро ме притеснява Левски да НЕ спечели нищо, защото ние пред Левски сме с цели 9 точки и по-добра статистика в директните мачове. Притеснява ме, защото разчитам на тях да спънат Селото....поне веднъж, а ние срещу тях, Левски имам предвид няма да загубим поне тука, както и да излезе Илиан.....а ако излезе да играе нормален футбол, без да се е нас*ал със сигурност си вземаме мача тук, а в София е 2Х1. За да направи това, което ти казваш СЕГАШНИЯ Левски ще му трябват съдиите, ама всеки мач ще им трябват и то много да ги бутат, даже и с Ботев, всеки мач ще трябват дузпи, червени картони, засади и т.н. За историята на Левски - теоретично може, но даже и когато най-много са ги бутали - пак не е било чак така, 9 точки е сериозна разлика при отбори, които даже не са и равностойни, ние сме по-добрите. И най-важното - за да направи това Левски ще трябват ПАРИ, реферите и БФС са ку*ви, те дават гъ*ове, но не БЕЗПЛАТНО, а Левски е полуфалирал. Така, че няма от какво да се притесняваме, по-неприятно ще е ако Левски бъде боксова круша без да е в състояние да направи нещо срещу селото или нас, тогава ние ако се осерем срещу Селото става лошо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта