шивача написа:honda написа:шивача написа:rane написа:Специално заради теб подчертах и удебелих написаното от мен!шивача написа:rane написа:Пропаганда има само при ГА и тя минава при тези с петолъчките, като теб!
Ето ти факти:
https://eu-football.info/_player.php?id=23429
Да разяснявам ли какво е Friendly International, Olympic Games Qualifying Tournament, Olympic Games Final Tournament 1968, както и какво значи complete list, където трябва да цъкнеш?
Дадена е даже разбивка по колко гола е отбелязал и на кой отбор! Това важи за всеки един футболист, който евентуално би те заинтересувал
Видя ли се самСя ако можеш да броиш, изкарай ми тези 19 гола в приятелски мачове, драги ми милиционерски лъжецо.
В едно друго мое мнение, даже ги бях дал и подробно - 10 гола в приятелски мачове и 9 на ОИ и квал. турнири за ОИ. Но за хора, които нямат навика да мислят е трудно...
Жеков има 13 мача за квалификации на ЕП и СП, както и 2 мача на СП. Та в 15 мача е отбелязал общо 6 гола.
Гунди има 19 мача общо в квал. за ЕП и СП, както и 7 мача на СП, като в тях е отбелязал общо 14 гола(според други данни 15).
Не увъртай и спри с лъжите. Каза приятелски мачове, а мачовете, които квалификации за олимпиада ги слагаш и тях в графата приятелски, по стар милиционерски обичайВ главата, ако имаше една пръдня, по-смислени неща щеше да пишеш
Я пак![]()
Кой е организатор на квалификациите за ОИ и самите ОИ?
Какво е мнението на ФИФА по въпроса?
Колко мача на световната футболна сила Великобритания си гледал?
Кои мачове се считат за официални и кои за приятелски?
Мнението е, че това е ДРУГ ТУРНИР. Не са приятелски мачове. Как квалификации за ои ще ги броите за приятелски мачове?
Олимпиадата е най-значимото спортно събитие в цял свят от време оно. Само вие може да го принизите. Но ме кефиш как си противоричиш постоянно. Тук обясняваш за егиди и приятелски мачове, а в другия спор вадиш хонвед като най-силния комунис отбор, щото мачкал в приятелски мачове
Официалното становище на ФИФА е че ОИ и квалификациите за тях не се считат за официални мачове.
Колко мача на ОИ имат общо Пеле,Марадона, Кройф, Бекенбауер, Г.Мюлер, Платини, ван Бастен, Румениге, Кигън ?- май точно 0
ОИ са толкова официални мачове колкото и мачовете от АФЛ.
Официално на ОИ не можеха да участват професионални спортисти (така беше в различните спортове до 1988 или 1992г за различните спортове). Което доведе до отлив в най-атрактивните спортове- футбол,баскетбол, тенис( даже нямаше турнир по тенис) където водещите световни спортисти бяха професионалисти. За футбола в частност МОК се договори с ФИФА/УЕФА и в момента за Европа ОИ са приравнени на ЕП за младежи. В момента квалификациите за ЕП при младежите са и квалификации за ОИ.
За периода между 1952 и 1980(през 1984г соц държавите не участваха в ОИ) ОИ по футбол на практика бяха турнир на соцдържавите - официално в соц.държавите нямаше професионални спортисти и участваха а най-добрите си играчи ( ако не са играли срещу професионалисти- разбирай не са играли на ЕП или СП) . Докато останалите държави играеха със сборни аматьорски формации и напълно резонно соц.държавите доминириха. Ако не се лъжа на първите 3 места на всяка Олимпиада в този период бяха соц.държави. Приятно или не това е истината.
За Хонвед - в онзи период не е имало официални международни мачове на клубно ниво. Съответно няма как да имат успехи.