Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Furious_Monk написа:Мачът с Челси ще е много повече от футболен мач и се надявам и самите футболисти да го осъзнаят... Колкото и да не харесвам Перес, колкото и да критикувам неговата визия за играта, той е значима част от Реал Мадрид, а англичаните се отказаха, след като първо приеха...реално погледнато не става дума за правотата на проекта, а за доверието.
Байерн постъпиха мъжки, БВБ и ПСЖ... англичаните постъпиха като жени... нека да са богати и успешни, омразата няма цена и най-глупавото е, че не е породена от завист, защото дори и тя, има различни степени на сила...а тази (породена от завист) е най-леката и форма...
Alexx написа:Да викаш трябваше да останат въпреки,че Борис Джонсън е наредил да напуснат лигата?
Bernaleo написа:[offtopic]Юве и Ливърпул стремглаво вървят към излизане от топ 4 този сезон[/offtopic]
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
wolf написа:Когато има подобни на нашите скандали и бойкоти в отбора не съм и очаквал друго
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:wolf написа:Когато има подобни на нашите скандали и бойкоти в отбора не съм и очаквал друго
Аз сериозно мисля, че тази група футболисти мина пика си. Вече 4-5 години повечето играчи играят заедно, възрастта им предполага да са натрупали достатъчно опит и да са в най-силния период в кариерите си, но уви. Вече никой не мисли за успехите на отбора, на никой не му пука. Всеки гледа да си помпи собственото его, което не е правилно и води до подобни сезони като този. Нужна е сериозна чистка и подмяна през лятото, но без ШЛ ще е наистина много трудно. Тия примадони изпуснаха положения да спечелят поне 3 мача в събота, срещу Лийдс второто полувреме бяха като ученички... Еми няма какво да стане...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта