Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот insaneboy1 » 23 апр 2021 15:23

Пичове, нека носталгията не ви залъгва, това че Марсиал е скандален, не значи че ви трябва роналдо. Ефектът му няма да е по-голям от този на Кавани. 37 годишният Роналдо може да блести само в МЛС вече.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 23 апр 2021 15:49

Между Марсиал и Роналдо е ясно кой бих предпочел и аз, да :) Така поставен въпроса, определено Роналдо и съм с две ръце за него!

Ако трябва обаче да гледаме по-общо на нещата, то тези пари бих ги инвестирал в Халанд. Па и оня Санчо ако щеш. Хъсът на Роналдо е повече от чудесен, физиката му също, но в Италия не му трябва да се зори много-много. Като играеш за Юве, които са на светлинни години пред другите (освен този сезон де), то не се мориш.

Както и да е де! Аз лично наистина виждам хвърляне на прах в очите и замазването на лайната, сътворени от Глейзър и Едко. Да омилостивят феновете като си играят с тяхната носталгия. Така или иначе, Роналдо идва при нас всеки сезон откакто ни напусна, така че съвсем възможно е пак да е парлама.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 23 апр 2021 16:29

Аз, тъй като съм фен на ЛА Лейкърс, ще кажа че има едно подобие на Роналдо в НБА, той вече е на 37, играе всеки сезон по сто мача, от пет години чувам как аха ето му го вече края, а като дойдат плейофите трепе всеки противник който му се изпречи на пътя. А, то и в НФЛ има подобен, той е на 41 вече. Роналдо е абсолютно подобие на Леброн-нахъсан, тренира като животно, плаща сиг по милион на година, за да поддържа добро здраве и всяка година добавя нещо ново към играта си. Твърди се, че Юве искат 30 милиона, а той иска 300 хилки на седмица. Ние плащаме по 400 на резервния ни вратар. Не е носталгия-писна ми да гледам черничките ни балерини как получават добри пасове, ама нито знаят как да се движат в наказателното, нито как да завършат. Роналдо с първото си докосване в наказателното стреля, Марсиал и Рашфорд по десет пъти се обръщат като видят вратаря пред тях.
В момента има трима доказани голаджии под 30 във футбола-Халанд, Лукаку и Кейн. Първият ще струва скъпо и ще иска откупна клауза, та да може татенцето Мино да му лапне още пари след 2 години. Вторият не би се върнал в Юнайтед, а за третия ще трябва да изплатим заемите за стадиона на Тотнъм, та да могат феновете им спокойно да гледат на големия стадион големите мачове със Слован Братислава и Локо Пловдив от ЛЕ. Другите опции са или някакви псевдонападатели като Мемфис или Лаутаро, които също тримцата ни млади таланти ще обикалят наказателното без да се нахендрят в него и да чакат лесния гол, или чудеса за един сезон тип Калвърт-Люин или Уоткинс, които ще струват майка си и баща си а ще докарват по 5-10 гола на сезон.
Златан, освен носталгия, докара его и самочувствие на младите пишлемета в Милан и им вдигна нивото. Роналдо може да направи същото. А и Сити могат да вземат Меси, ако ние вземем Роналдо все си мисля че неутралния зрител ще предпочете тази битка пред битката Братвайт-Мариано Диаз.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 23 апр 2021 16:38

Би било повече от чудесно ако е 30 млн. и с 300 000 на седмица заплата. Би било и чудесно ако всичко, което пишеш, се окаже истина. Влиянието и пр. Просто не ми се вярва да стане това, което очаквате, момчета!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 апр 2021 18:58

То всяко лято го пращат при нас от 2013-та насам. И аз всеки път в някакъв момент почвам да си мечтая и накрая ку*ец. :mrgreen:
Иначе каквото и да си говорим едно е Грийнууд да взима пример от Роналдо, друго е от Джеси.
Па ако вкара над 20 гола, супер.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 апр 2021 19:14

За лятото от Висшата лига като трансфери се надявам да погледем към:
Джеймс Уорд-Прауз(от времето на Бекъм не си спомням за толкова качествен set-piece-r)
Сен-Максимен(пада си дрибльор малко, но е много качествен играч)
Тайрън Мингс(абсолютна машина, който заслужава да играе в топ отбор)
Педро Нето(страхотен талант, който в правилния клуб може да направи огромна кариера)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 апр 2021 21:46

Гигси пак се е проявил. :mrgreen:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 24 апр 2021 18:51

В момента има тотален блокаж на Олд Трафорд и протести срещу Глейзърите. :twisted:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 апр 2021 18:53

Айдееее сваляме Боко :twisted: :twisted: :twisted:

Върни се в “Манчестър Ю”