Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот honda » 22 апр 2021 19:27

анто маина написа:8-)
honda написа:
анто маина написа:Ако започнете сезона и ви обявят в несъстоятелност,веднага превключвате участието си в първа лига,нали?И от следващия сезон във "В"група или бъркам?

Бъркаш- при обявяване в несъстоятелност,клуба се изключва от БФС(т.с. престава да съществува) няма как да играе в какъвто и да е турнир. Така е според ЗФВС и Устава на БФС.

Благодаря!
А кога отива във "В"?

При неполучаване на лиценз за А/Б група или при отказване от такъв.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 22 апр 2021 19:47

filcolins написа:
nikiobicata написа:
bilyaletdinov написа:
metodito написа:
bilyaletdinov написа:Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?

В смисъл? Какво искаш да кажеш? Това, че бях убеден, че с Наско ще вървим нагоре?

Обясняваше, че Наско не е в играта с Тиквата. Държаха клуба в будна кома до изборите и сега ще ни спуснат кепенците.
Няма кой да му търси сметка на Тиквата. Всичко е точно. Да видим докога.

Теб като те гледам може би си гласувал за чалгаря или ония двете дъртите коминистки... Всеки народ си заслужава съдбата! Престанете да казвате 1000 пъти една лъжа и да се надявате да стане истина! Спрете да бъдете Стойчо
млсденовци само, че в синьо!

А ти за кой гласува бе пъпеш. Поне кажи да видим колко ти е акъла

Жалко, че такива като теб са фенове на Левски... явно не си разбрал нищо от 45 години комунизъм!
Едно време който беше от ЦСКА беше от БСП (К)... който беше левскар беше демократ! Кога всичко това се промени?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 22 апр 2021 20:17

honda написа:
honda написа:
анто маина написа:Ако започнете сезона и ви обявят в несъстоятелност,веднага превключвате участието си в първа лига,нали?И от следващия сезон във "В"група или бъркам?

Бъркаш- при обявяване в несъстоятелност,клуба се изключва от БФС(т.с. престава да съществува) няма как да играе в какъвто и да е турнир. Така е според ЗФВС и Устава на БФС.

Благодаря!
А кога отива във "В"?

Благодаря

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 апр 2021 20:38

Мисля ,че на всеки е ясно ,че нашия любим ФК Левски отново е на ръба. Когато през 2009г писах ,че бизнесмени близки до ББ се навъртат около Левски и това няма да доведе до нищо добро. Много щях да се радвал ,ако бях сгрешил,но уви...
Но каквото е станало вече е станало и не може да бъде променено. Най-лесното е да обвиняваме този или онзи . И с какво ще помогне това?
Знам ,че е много тежко време за всеки. И има неща много по-важни от футбола, но все пак живота с футбол е по-хубав ;)
Знам че звучи много комсомолски ,но дайте братя да дадем ;) .
Но аз бих искал да видя и какви са точно всички задължения на Левски и към кого?
При какви условия са направени тези задължения?
Мен също ме ядосва ,че нашето ръководство мълчи като като комунист на разпит ;) . Как така никой от нашите не попита кога точно Литекс изтърпя наказанието от 2015г примерно?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 апр 2021 22:01

honda написа:

Глупости. Несъстоятелността е просто процес. Може да завърши с ликвидация, както при покойниците, може да приключи с оздравяване като се приеме и осъществи оздравителен план. Не съм ровил точно какво се случва ако си започнал сезона в Първа лига и междувременно ти открият производство по несъстоятелност. Логиката сочи, че продължаваш и си довършваш сезона защото това по спомен е пречка да ти издадат лиценз, но не е причина да ти го отнемат. За следващия сезон зависи какво се е случило в несъстоятелността. Ако приключи с приет оздравителен план ти си на чисто докато го спазваш и си играеш като пич в Първа лига.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 апр 2021 22:04

анто маина написа:
honda написа:
honda написа:

Благодаря!
А кога отива във "В"?

Благодаря

Пълни глупости :lol: :lol: :lol: Я ни светни като как покойниците ги изпратиха във В група като дойде баба Дора като са ги изключили от БФС :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 апр 2021 22:11

alexdb написа:
анто маина написа:
honda написа:
honda написа:

Благодаря!
А кога отива във "В"?

Благодаря

Пълни глупости :lol: :lol: :lol: Я ни светни като как покойниците ги изпратиха във В група като дойде баба Дора като са ги изключили от БФС :mrgreen:

Чл 27 от Устава на БФС
Започнаха ли първесттвото 2016/17?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 апр 2021 23:29

nikiobicata написа:Едно време който беше от ЦСКА беше от БСП (К)... който беше левскар беше демократ! Кога всичко това се промени?

Едно време :) :)
Това време беше мнооого отдавна. Оттогава минаха десетилетия. Не виждам смисъл да се мисли и действа схематично и първосигнално. СДС са със синя емблема, значи - Левски :lol: :lol: . Наистина ли толкова елементарно възприемаш нещата?
Само да те светна, ако още не си разбрал,че сегашните "демократи" не са нищо повече от платени соросоидчета с нео-гейо-либерални възгледи и основната им таргет-група са педали и мангали. Новата им религия е Ковид, а конституцията им е истанбулската конвенция. Ако си гласувал за тях - честито :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 апр 2021 07:29

Днес и вчера насо и Ганев ни обясняват как изобщо не е обмислян отказ от лиценза, но и вчера получих потвърждение от човек близък до управлението, че не само е обмисляно, но и още седи на дневен ред. Дали ще се случи предстои да видим. Интересни месеци ще са.
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 апр 2021 09:06

nikiobicata написа:
filcolins написа:
nikiobicata написа:
bilyaletdinov написа:
metodito написа:
bilyaletdinov написа:Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?

В смисъл? Какво искаш да кажеш? Това, че бях убеден, че с Наско ще вървим нагоре?

Обясняваше, че Наско не е в играта с Тиквата. Държаха клуба в будна кома до изборите и сега ще ни спуснат кепенците.
Няма кой да му търси сметка на Тиквата. Всичко е точно. Да видим докога.

Теб като те гледам може би си гласувал за чалгаря или ония двете дъртите коминистки... Всеки народ си заслужава съдбата! Престанете да казвате 1000 пъти една лъжа и да се надявате да стане истина! Спрете да бъдете Стойчо
млсденовци само, че в синьо!

А ти за кой гласува бе пъпеш. Поне кажи да видим колко ти е акъла

Жалко, че такива като теб са фенове на Левски... явно не си разбрал нищо от 45 години комунизъм!
Едно време който беше от ЦСКА беше от БСП (К)... който беше левскар беше демократ! Кога всичко това се промени?

Наклон на .... ли тръгна да ми даваш?
Кое е лъжа? Че Тиквата овладя Левски? Че Тиквата щеше да точи руски пари от стадиона посредством Мазния Перчем?
Че НКП ни призоваха да гласуваме за ГЕРБ през 2014г? Че Русев и Божков не бяха спуснати от Тиквата ли? Кое, не е вярно?
За 8 години завлякоха клуба в блатото. Щото Тодор Батков, ей Богу, може да има много грехове, но вкара Левски в ШЛ и два пъти в групите на ЛЕ.
Каква подкрепа да има към този отбор, след като Наско Сираков се явява като спасител на Бойко и пред паметника на Апостола ми обяснява, че ние не можем да покажем колко много трябва да сме благодарни на Тиквата...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”