Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Тони написа:https://gong.bg/football-sviat/superliga/multimedia/video/uefa-bie-shuta-na-man-siti-real-madrid-i-chelsi-ot-shl-633779
Това са спекулации. Няма как да не се проведат полуфиналите. Телевизии, клубове, спонсори ще заведат такива дела срещу УЕФА, че последните ще олекнат със стотици милиони, ако си позволят да изхвърлят Реал, Челси и Сити, защото някакви си хора били обявили нещо си - обаче нищо не е станало със сигурност. Пък дори тези хора да са Перез и Аниели.
Highlander написа:Тони написа:https://gong.bg/football-sviat/superliga/multimedia/video/uefa-bie-shuta-na-man-siti-real-madrid-i-chelsi-ot-shl-633779
Това са спекулации. Няма как да не се проведат полуфиналите. Телевизии, клубове, спонсори ще заведат такива дела срещу УЕФА, че последните ще олекнат със стотици милиони, ако си позволят да изхвърлят Реал, Челси и Сити, защото някакви си хора били обявили нещо си - обаче нищо не е станало със сигурност. Пък дори тези хора да са Перез и Аниели.
Не само, че няма, ами и от първенствата няма да ги изхвърлят, защото кой ще дава милиарди да гледа Евертън и Бърнли, примерно?
Но не разбирам как може някои хора да са крайно негативно настроени и да вярват на всичко.
-
И к'во сега, тази вечер мачът ни с Брайтън се превръща във... Вечерна тренировка ? 

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:И к'во сега, тази вечер мачът ни с Брайтън се превръща във... Вечерна тренировка ?
На тренировка най-вероятно си дават повече зор. Нищо хубаво в тоя мач, освен че не загубихме. Абсолютна трагедия!
Highlander написа:THE G.A.M.E написа:И к'во сега, тази вечер мачът ни с Брайтън се превръща във... Вечерна тренировка ?
На тренировка най-вероятно си дават повече зор. Нищо хубаво в тоя мач, освен че не загубихме. Абсолютна трагедия!
Със сигурност цялата истерия последните дни покрай Суперлигата се е отразила на играчите по някакъв начин. Не вярвам мислите да са били за случващото се на терена.
Непосредствено преди мача и Брус Бък е говорил с играчите за Суперлигата. Не знам как сте очаквали при цялата тази ситуация, някой да мисли за игра.
Ае сега, Суперлигата им била проблем и заради това направили слаб мач. На тия от Брайтън що никой не им беше казал за нея, току виж и те нищо не бяха играли.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Eгати скуката! Цял мач кюскане на топката и от двата отбора. Брайтън бяха решили да компенсират липсата на класа със здрава защита.
Такъв мач никога не би се получил в Супер Лигата.
Такъв мач никога не би се получил в Супер Лигата.

rhaegar написа:Ае сега, Суперлигата им била проблем и заради това направили слаб мач. На тия от Брайтън що никой не им беше казал за нея, току виж и те нищо не бяха играли.
Оказах се прав. Тухел потвърди мойте думи - играчите и всички са говорили само за Суперлигата преди мача. Не забравяй, че нашите фенове са били блокирали клубния автобус преди стадиона, не забравяй, че точно преди започването на мача, Брус Бък е привикал всички играчи на среща за която са говорени разни неща за Суперлигата. Вместо да бъдат с треньора и да мислят за мача, всички са били при Брус Бък. Така че закономерен резултат предвид всичко случващо се...
Ма тва са глупости ве, кво им е на тях работа Суперлигата? На тях им се плаща да мислят и играят футбол, не да обсъждат някакви турнири, дето я станат я не. Абсолютни оправдания за посредствено проведен мач, както от играчите, така и (че и повече) от Тухел.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага