Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот ChelseaFUN » 20 апр 2021 23:11

ImmortaL_1000 написа:
1914.1902 написа:И тази новина мина между капките, както новите реформи на УЕФА.

По-малко от 48 часа след обявяването на сформирането на Суперлигата, шефовете на УЕФА реагираха и започнаха преговори за увеличаване на бюджета на Шампионска лига. Това съобщи Bloomberg.

Според информациите ръководството на европейската централа е в напреднали разговори с инвестиционен фонд, като идеята е бюджетът на най-комерсиалния турнир, в момента, да стане 6 милиарда евро.

Според информациите УЕФА преговаря с Centicus Asset Managment, които трябва да осигурят сумата. От Bloomberg също така съобщиха, че новият бюджет трябва да влезе в сила от сезон 2024/25, когато трябва да бъде променен и форматът на надпреварата. По този начин от УЕФА се надяват да отговорят на Суперлигата, за която се говори, че ще има бюджет от 3,5 милиарда евро.

Да и те са едно кожодери . Възползват се от суматохата около тая Суперлига за да вартят далавери . Пхаха с новите правила в ШЛ които сега промъкват но не се говори нищо по тях след време ще е инрересно.

И аз за това говоря. Тия УЕФА са пълна пародия. Трупат активи на гърба на феновете. Крайно време е да бъдат разкарани и да се направи такава Суперлига, която да удовлетворява и фенове, и играчи.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 20 апр 2021 23:12

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yy7l2xa20JE[/youtube]
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 апр 2021 23:12

Аз от три дни повтарям, че новият формат на ШЛ е абсолютно същото нещо, с 2-3 отбора бонус. Просто и УЕФА ще бръкне в гърнето с меда и за това беше целият зор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 апр 2021 23:14

Може всичко да е съгласувано, въпреки показните заплахи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 20 апр 2021 23:15

Пълна пародия са тия УЕФА :lol:
Не било за парите, а правят същите простотии.
Нямам думи, дано и за този случай феновете не си замълчат, а надигнат глас!
ПСЖ И Байерн са с вързани ръце към тях, затова не са в кюпа още.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 20 апр 2021 23:17

Няма оправдания и извинения, защото един президент може да омаскари името на даден клуб, но в края на деня и дори и с него начело, ти си част от тази структура(като фен) и то по собствено желание, макар да има моменти, в които това да е доста тежко.

Като фен на един от отборите, които не се справили със задачата да променят системата, дължа извинение за случилото през последните дни.

Не се поема отговорност само с думи. Така че, каквото стане от тук насетне, ще си е по вина на загубилите, както винаги е било.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 20 апр 2021 23:31

rhaegar написа:Аз от три дни повтарям, че новият формат на ШЛ е абсолютно същото нещо, с 2-3 отбора бонус. Просто и УЕФА ще бръкне в гърнето с меда и за това беше целият зор.

Не е така, тук имаше 15 гарантирани отбора, които можеха да си барат макарите в първенството и да се обезсмисли то.

Аз лично нямам против толкова към промените, просто това избиваше много и беше крайно несериозно. В на УЕФА шитнята също такива отбори и пак е грозно, но пак поне са 4. По-малкото зло е, но все пак дано се изкорени и то. Никой не трябва да има запазено място само защото е бил някой някога си, така нямаше да има никакви нови отбори, те няма да имат възможност да се борят да се развиват. Тя и в момента предвид ролята на парите в модерния футбол е лимитирана, но я има.

Уест Хям, Евертън, Лестър и преди това Тотнъм са пример за това- оправят си къщичките за пиленца, за да събират повече доходи и фенска маса, стягат отбори, за да гонят другите и има шанс да пробият доминацията постепенно и също да се утвърдят международно. Сити също го направиха успешно макар и с много пари. В Италия Аталанта е такъв пример, Наполи също е доста постоянен в последните 10 години и измести в доста от тях Рома и Лацио като първоте отбори след големите три, а измести и самите Интер и Милан. Съответно всички тезо тобори си трупат фенска маса лека- полека и има шанс тя да набъбне много в един момент. С капсулиране на суперлига с 20 отбора това няма да стане. Дано тези глупаци от УЕФА да се осъзнаят и махнаъ поне тази точка за 4 отбора, които по право да се класират. Никой не трябва да има такова право само защото е имал много КЕШ-ове преди 30-40 години. В Испания Севиля, въпреки че исторически са доста по-малки от Билбао, Валенсия и Атлетико, които три отбора по-скоро са в една графа, то пак действат правилно и имат 6 Лиги Европа, успешно си цълат и в ШЛ и си бият големите, направили са някаква международна фенска маса, въпреки че даже в самата Севиля са по-слабо подкрепения отбор в сравнение с Бетис. Именно в такива симпатични средни отбори, но все пак с големи футболни традиции, които в един момент излизат и правят отбор, който мачка всякакви грандове, за мен поне е красотата на футбола и не трябва да се изкоренява.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 апр 2021 23:41

Кратко,точно и ясно от капитана и всички футболисти на Ливърпул!
Кур за Хенри,два за ФСГ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 апр 2021 23:45

rhaegar написа:Аз от три дни повтарям, че новият формат на ШЛ е абсолютно същото нещо, с 2-3 отбора бонус. Просто и УЕФА ще бръкне в гърнето с меда и за това беше целият зор.

Не е така. Новият формат на УЕФА също си има своите недостатъци, но в сравнение със суперлигата си е напълно ок.

Първо от 36 отбора в ШЛ, 34 ще са го заслужили чрез първенствата си, ще има 2 уайлд карти и те ще са запазени за отбори, които не са се класирали, но имат най-добър УЕФА коефициент от последните 5 години, тоест ако не сега поне в близките сезони са си го заслужили, а може и да е конкретния сезон, защото примерно са стигнали почти до финал в ЛЕ и оттова се взима много коефициент. Дали е супер честно? Не знам, но поне има някаква логика, някакъв начин по който си го заслужаваш и дори да приемем, че не е мн коректно това са 2 отбора от 36 = 2/36= 5% от отборите в турнира, докато в другият вариант говорим за 15 ОТБОРА, които са ВЕЧНО там, без изключение, няма коефициент, няма класиране и евентуално други 5 които да се класират. 15/20 = 75% от отборите там ще са по административен път.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 20 апр 2021 23:49

insaneboy1 написа:

Не е така. Новият формат на УЕФА също си има своите недостатъци, но в сравнение със суперлигата си е напълно ок.

Първо от 36 отбора в ШЛ, 34 ще са го заслужили чрез първенствата си, ще има 2 уайлд карти и те ще са запазени за отбори, които не са се класирали, но имат най-добър УЕФА коефициент от последните 5 години, тоест ако не сега поне в близките сезони са си го заслужили, а може и да е конкретния сезон, защото примерно са стигнали почти до финал в ЛЕ и оттова се взима много коефициент. Дали е супер честно? Не знам, но поне има някаква логика, някакъв начин по който си го заслужаваш и дори да приемем, че не е мн коректно това са 2 отбора от 36 = 2/36= 5% от отборите в турнира, докато в другият вариант говорим за 15 ОТБОРА, които са ВЕЧНО там, без изключение, няма коефициент, няма класиране и евентуално други 5 които да се класират. 15/20 = 75% от отборите там ще са по административен път.

Пич, ще ме извиняваш, ама по-голяма овца от теб не съм виждал в този форум. Надминаваш дори и смутито.

Върни се в “Архив”