Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Игнорвайте ги тия келеши , новоизлпени фенбойчета на Барселона .
-
- Контакти:
Как и тая идея я осрахте с безсмисления си спор за отцепници и неотцепници, който се развива навсякъде така или иначе. Айде, спрете се малко.
И началото не го даде Барселона, че да се вписват във въображаемата съпротива, а Челси и баче Роман, когото явно са пробвали да го цакат с топла бира и примамливи обещания. И за това се говорешв цял ден.
И началото не го даде Барселона, че да се вписват във въображаемата съпротива, а Челси и баче Роман, когото явно са пробвали да го цакат с топла бира и примамливи обещания. И за това се говорешв цял ден.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 20 апр 2021 22:57, променено общо 2 пъти.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Интересно какви ще са последствията за тези 12 клуба и опитът им за преврат
Според мен УЕФА трябва задължително да ги извади от участие в евротурнирите поне за един сезон, а вече във вътрешните първенства си е решение на всяко поотделно - дали ще стартират следващия сезон с отнети точки или друго, но няма как да се разминат без наказания

Наказания трябва да има, но и с какви очи тези отбори ще играят в ЕКТ след този позор ? С какви очи Перес ще застане в ложата и ще се радва на победа на Реал в ШЛ ?
Челси спаси футбола, а отбори като Реал, Ювентус, Арсенал, Ливърпул и Юнайтед се опитаха да го убият.
Общо взето това са фактите от тази вечер.
Феновете по света и в частност английските такива са сила. Убеден съм, че феновете нямаше да позволят мач да се проведе при друг развой. Ето затова съм горд от този отбор.
Първоначално много се разочарова, но явно сме решили да саботираме отвътре.
Феновете по света и в частност английските такива са сила. Убеден съм, че феновете нямаше да позволят мач да се проведе при друг развой. Ето затова съм горд от този отбор.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
- Контакти:
Жалко, май наистина Суперлигата беше до тук
Перес се самообяви за лице на този шампионат и сега ще ми е много интересно дали ще се осмели да почука вратата на УЕФА или ще си подаде оставката и ще остави клуба на произвола на съдбата?

- ImmortaL_1000
- Контакти:
Ми ще гледаме 8 отобра всяка вечер помежду си как игрят и накрая Реал М. или някой друг между тия щест печелят всяка година и се менкат за разнообразие . Бахти скучния турнир ще е . Работата ся е какво ще стане с ШЛ без тия отбори.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Soulen написа:Челси спаси футбола, а отбори като Реал, Ювентус, Арсенал, Ливърпул и Юнайтед се опитаха да го убият.
Челси е толкова в кюпа, колкото и останалите - ама бил се объркал, ама по принуда се включил - Абрамович да не е 5-годишно лапенце така да го заблудят

Последна промяна от CSKA69 на 20 апр 2021 22:57, променено общо 1 път.

- insaneboy1
- Контакти:
Soulen написа:Челси спаси футбола, а отбори като Реал, Ювентус, Арсенал, Ливърпул и Юнайтед се опитаха да го убият.
Челси и Ман Сити го спасиха, казаха си - "абе ние пари си имаме, за какво се записахме, ае ше ти ебем и суперлигата"

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
CSKA69 написа:Soulen написа:Челси спаси футбола, а отбори като Реал, Ювентус, Арсенал, Ливърпул и Юнайтед се опитаха да го убият.
Челси е толкова в кюпа, колкото и останалите - ама бил се объркал, ама по принуда се включил - Абрамович да не е 5-годишно лапенце така да го заблудятХайде, моля ви се - Акf другите ще ядат тоягата сега, Челси също трябва да я изяде
![]()
Челси го игра на сигурно. Включиха се, ако вземе че мине, но при първи проблеми да сме първите избягали. Нещо като Румъния във ВСВ. Не че искат да са с Германия, но види ли се зор се обръща палачинката.
Ръководството лепна петно на отбора, но феновете ни, ни спасиха от резила.
Колко са скъсани с реалността богаташите. Много са зле просто.
Последна промяна от Soulen на 20 апр 2021 23:00, променено общо 2 пъти.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!