Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 20 апр 2021 14:34

Феновете не бяха ли основали някакъв отбор United of Manchester точно гейзърите като са ни купили? Кво става с тоя отбор? За един приятел питам :oops: :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 20 апр 2021 15:34

Абе те легендите хубаво църкат срещу този турнир и как развалял футбола, но я си ги представете тях, с големите заплати, да се откажат от тях и да ходят на цъкат за (тогавашен еквивалент на) 100к на седмица при положение, че сега получават 300-400к.? Аз не мога! Сега са много смели всички, след като вече са си приключили кариерите.

Интересно става де, определено. Определено съм против този турнир и, не съм вярвал че ще го кажа, но това сериозно би разклатило моята подкрепа към Юнайтед. Всякакви лоши моменти съм виждал в Юнайтед (включително и двуцифрено място в класирането при САФ) и никога не съм си и помислял да сваля подкрепата си от този отбор до този момент! Независимо от играта, независимо от треньора, независимо от собственика, независимо от класирането! Но да се потъпкват традициите ни по такъв гнусен начин, не съм виждал никога!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 апр 2021 16:16

Превратът тръгва от Англия. Stay tuned :twisted:

The Big Six clubs who have signed to the Super League are waiting for the storm, the protests, the backlash, to die down. (BBC Sport) #MUFC

A source close to the Super League clubs insists reports of cracks starting to appear among the Premier League top six is "mischief-making" (BBC Sport)

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 20 апр 2021 16:24

То клуба като институция не е виновен. Има няколко алчни копеленца там, които искат да забогатеят още повече. Бруно се е изказал негативно вече за новият турнир, а четох, че Магуайър е скочил на ръководството, когато са обявили новината.

Аз пак казвам, че до някъде има смисъл от такъв турнир, но да го направят така че да се влиза с някакви заслуги там. А, не просто защото се водиш "гранд". ШЛ последните сезони всъщност не е толкова популярен турнир, защото в крайна сметка имаш отбори от топ първенствата, които по една или друга причина не играят в ШЛ, а са доста по-интересни за гледане от Мидтиланд, Лудогорец и Бате Борисов. Ако в супер лигата се влиза с фейс контрол, то ще изглежда като някакъв приятелски турнир и ме съмнява играчите да са толкова надъхани както в ШЛ.

И трябва да се има предвид, че от УЕФА/ФИФА сега пищят яко, защото знаят много добре, че ако тази лига е успешна то ШЛ и ЛЕ ще умрат като турнири, защото няма да генерират достатъчно приходи. В крайна сметка и те искат да цоцат парички. И говорейки за финанси очакванията за приходи от такъв турнир са 3-4 пъти по-големи от тези от ШЛ. Ми, Барса как няма да искат да са в този турнир, след като половината им дългове са заради заплата и бонуси на един играч само.

Дори идеята за турнир само между шампионите на отделните държави пак не е особено удачна. Така в един ден може да има мач между Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед и Славия Прага - Лудогорец. Вторият никой няма да иска да го излъчва.

Ще е интересно ако грандовете се разберат с УЕФА/ФИФА и се намери някакво компромисно решение.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 апр 2021 16:43

Рашналдо против Суперлигата :twisted:

A captain's meeting is being organised. Rashford, Bruno and Maguire openly AGAINST the #ESL.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 апр 2021 17:01

Изображение
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 апр 2021 20:49

Ей това е начинът чифутите да изчезнат!

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 20 апр 2021 21:31

Челси се оттеглиха. Евала не феновете им, сплашиха единия продажник. Хайде сега и нашите малко да се понапънат. Ама не искам само да се разпадне тази идея-искам всеки свързан с нея да си понесе вината. Това си е заговор за преврат, дори и неуспешен се наказва такова нещо с бесилото. Време е всеки свързан с МЮ да направи всичко по силите си да махне тази продажна сган от клуба. Уудуърд, Джон Мърта и най-вече Глейзърс. Дано и отговорните фигури във ВЛ да са се събудили и никога повече да не позволят на собственици като Крьонке, Глейзърс и ФСГ да си правят каквото искат с исторически клубове.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 20 апр 2021 21:35

Перез, Уудуърд, Газидис-всички със забрана да не участват в професионалния футбол.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 апр 2021 21:37

Шоу и Магуайър са съсипали Едко

Върни се в “Манчестър Ю”