Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Как нагло излъга. Не ти прави чест. Помни какво си писал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Как нагло излъга. Не ти прави чест. Помни какво си писал.
Ами помня със сигурност, че не съм "викал" нищо. Моля да ми припомниш кога съм коментирал физиологичните нужни в армията на Нейно Величество или в Раша

Благодаря!

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Викам, че си казал/написал нещо, не означава, че си наистина си викал. Аз ли ще ти разяснявам терминологията в българския език...
За другото си знаеш. Писал си го, питах те, потвърди го. Мелез си между кон с капаци и затънала се магарица на мост.
За другото си знаеш. Писал си го, питах те, потвърди го. Мелез си между кон с капаци и затънала се магарица на мост.

fcb_bg написа:Викам, че си казал/написал нещо, не означава, че си наистина си викал. Аз ли ще ти разяснявам терминологията в българския език...
Аз да съм потвърдил? Кога точно го видях? Помолих да ми припомниш ако твърдиш, че съм "викал" нещо

* Ако не означава, че съм "викал", просто не го използвай. Нека се изразяваме правилно!

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Голям циганин си, честно.
fcb_bg написа:Голям циганин си, честно.
Ей, да не се засегна вече?

--
п.с. Обикновено чувам подобно възклицание за мен, но с наименование "евреин"

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- paceto
- Контакти:
Thsmith написа:fcb_bg написа:Ти беше тоя, дето викаше, че един пиян британски войник, пикал там дето не трябва, всъщност е руски, нали?![]()
![]()
Със сигурност не съм викал. Ако съм казал нещо, било е съвсем спокойно. Иначе не си спомням да съм коментирал физическите нужни на британските или руските войници.
Човече, това е детинско което правиш в момента. Много добре знаеш какво се има предвид под "вика", ама си решил да се правиш на чук.

В речника на българина думата "викам" се ползва неусетно стотици пъти при разговори и то вместо да изкаже "Казвам" или нещо подобно. Доста е дразнещо това ако си намериш за цел да следиш някого колко пъти ще го спомене и направо ти идва да си скубеш косите и още по лошото е, че и самият човек който следи това знае, че също го ползва и става доста гадна ситуация.

paceto написа:Thsmith написа:fcb_bg написа:Ти беше тоя, дето викаше, че един пиян британски войник, пикал там дето не трябва, всъщност е руски, нали?![]()
![]()
Със сигурност не съм викал. Ако съм казал нещо, било е съвсем спокойно. Иначе не си спомням да съм коментирал физическите нужни на британските или руските войници.
Човече, това е детинско което правиш в момента. Много добре знаеш какво се има предвид под "вика", ама си решил да се правиш на чук.![]()
![]()
В речника на българина думата "викам" се ползва неусетно стотици пъти при разговори и то вместо да изкаже "Казвам" или нещо подобно. Доста е дразнещо това ако си намериш за цел да следиш някого колко пъти ще го спомене и направо ти идва да си скубеш косите и още по лошото е, че и самият човек който следи това знае, че също го ползва и става доста гадна ситуация.![]()
Не става въпрос дали знам. Просто няма желание да отговоря в такава форма, когато се отнася за мен. Затова и формулирах отговор в две отделни изречения. Едно с пояснение, че не "викам" по форумите, а си говоря/пиша съвсем нормално. Второ изречение с отговор на конкретния въпрос.
п.с. Аз не го ползвам, освен ако нямам предвид крясък или повишен тон. Пък и видя как fcb бързо изпуши. Знаеш добре, че винаги съм обичал да подхождам по подобен начин в даден диспут. Подбирам внимателно думите, които използвам и атакувам в най-малките цепнатини.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
pomiqrat написа:Как е славита, мажоритарните избори идат ли
Идат предсрочни избори и Тиквича с това темпо може и да падне под 4 %..това го казвам най-отговрно

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.