Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2021 20:33

Ще го внесат в парламента като Ценко Чоков в съда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2021 20:37

Е, ще заварим една рампа за Тойотата на Горското, ако се налага толкоз и ще вдигнем скоростта на нета за лайвовете у Фейса, ако се налага, кво... Да го гледа народа, дето викаше Сачева...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 19 апр 2021 21:27

Тоя е способен да иде с патерици в парламента, за да е пълно театрото.Има да припадат от възхищение бабички и домакини...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 апр 2021 21:29

Как е славита, мажоритарните избори идат ли
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2021 22:15

Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:Щото и те първоначално бяха "конспиратори", но след като наводниха интернет с един куп факти и секретни неща

Никога не са били нещо различно от шпиони, престъпници и тн. От кога е работил единия за Русия или не, няма нищо общо с разни фантасмагории за които говориш. Нито със зелени човечета и подобни. Точно заради това ти казвам, че просто изреждаш някакви неща без никаква причинно следствена връзка.

За коя Русия са работили, единия кисна във Великобритания, другият се моли на кого ли не за закрила преди да отиде в Москва. Принудително приземяване на президентски самолет в суверенна държава по препоръка на (питай примерно Бабиш) е адска фантасмагория заради едното нищо и един ахмак.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 апр 2021 22:31

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:Щото и те първоначално бяха "конспиратори", но след като наводниха интернет с един куп факти и секретни неща

Никога не са били нещо различно от шпиони, престъпници и тн. От кога е работил единия за Русия или не, няма нищо общо с разни фантасмагории за които говориш. Нито със зелени човечета и подобни. Точно заради това ти казвам, че просто изреждаш някакви неща без никаква причинно следствена връзка.

За коя Русия са работили, единия кисна във Великобритания, другият се моли на кого ли не за закрила преди да отиде в Москва. Принудително приземяване на президентски самолет в суверенна държава по препоръка на (питай примерно Бабиш) е адска фантасмагория заради едното нищо и един ахмак.

Тези приказки на някой друг : ) Иначе да, аз винаги съм твърдял, че Сноудън трябва да бъде съден и да получи смъртна присъда за измяна и шпионаж в полза на чужда държава.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2021 22:37

Спокойно де, нали гледаш сериала с нереализирания Горби, дето бере душа наживо в Инстаграм....
Като ти викам, че топките се отиграват като Надал на Ролан Гарос, не ти се вярва... ;)
Сноудън показа едни говна в полза на света, не за някоя държава. Ама по Фокс тия работи не ги казват, викаш...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 апр 2021 23:03

fcb_bg написа:Спокойно де, нали гледаш сериала с нереализирания Горби, дето бере душа наживо в Инстаграм....
Като ти викам, че топките се отиграват като Надал на Ролан Гарос, не ти се вярва... ;)
Сноудън показа едни говна в полза на света, не за някоя държава. Ама по Фокс тия работи не ги казват, викаш...

Ми всъщност разстрои работата на разузнаването точно в полза на една страна и подкрепяните от нея гадини навсякъде по света. Без значение дали гледаш Фокс или някой парцал от рода на ЦНН,РТ и тн.

И не, спокойно. Не гледам сагите на Навални, а и не ползвам социални мрежи. Често казано, не ме интересува особено какво ще стане с него. Никога не съм се вълнувал около него и като цяло вътрешната политика на Путлерчо. Ако искат да живеят като крепостни, тяхна си работа. Не ми пука грам. Интересува ме да не дивеят в чужбина, а вече какво става в тяхната държава...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 апр 2021 23:15

Ти беше тоя, дето викаше, че един пиян британски войник, пикал там дето не трябва, всъщност е руски, нали? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 апр 2021 23:26

fcb_bg написа:Ти беше тоя, дето викаше, че един пиян британски войник, пикал там дето не трябва, всъщност е руски, нали? :lol: :lol: :lol:

Със сигурност не съм викал. Ако съм казал нещо, било е съвсем спокойно. Иначе не си спомням да съм коментирал физическите нужни на британските или руските войници. :x

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”