Veso1913 написа:Факт е че няма пари за подготовки и разни тинтири-минтири.Ние да се радваме че няма сътресения за пари в отбора и не ни съдят 20-30 човека за пари.Но има едно нещо,на което всички моряци упорито не обръщат внимание.А именно,изказването на босовете в момента когато взеха Черно море.А именно!НЯМА ДА КУПУВАМЕ СКЪПИ ИГРАЧИ И НЯМА ДА ХВЪРЛЯМЕ ПАРИ ЗА НИщО ОСВЕН ИЗДРЪЖКАТА НА ОТБОРА,ДОКАТО НЕ СТАНЕ СТАДИОНА!Ясно,и точно казано.На който не му изнася,да смени отбора.Сега някой ще ме опонира,че стадиона може да не стане още 5 години.И какво от това?Чакахме доста годинки докато спечелим отново бронзови медали.Ще почакаме още малко докато станем шампиони.Засега остава единствено радостта от факта,че се справяме добре за купата.Надявам се на пролет да се представим добре и в първенството.Имам едно чувство,че тази година сме с купата.А освен това,ще имаме шанса да разпределим и квотите за УЕФА.И ми се струва,че някои отбори с амбиции,ще берат големи ядове с нас.
Весо,доста патриотарски пост!Съгласен съм,че е хубаво "да не сме зле",когато другите са много зле.Вярно е че не ни съдят два автобуса играчи...ама да наричаш подготовката "тинтири-минтири"?????????????????И да приканваш недоволните да сменяли отбора??????????????????
Мисля че си от по-старите фенове.Значи знаеш че преди години са викали на Морето "кадровиците"!Разпределяли медалите в първенството.Не знам дали тази роля те кефи и кое е това дето те кара да мислиш че купата е наша,след като "куцо,кьораво и сакато" излезе на ТИНТИРИ-МИНТИРИ в чужбина(на подходящи условия).
Аз не съм грандоман,ама когато "Горно Нанадолнище" играе контрола с "Ураган" Чепръчене на почистен терен,а ние само четем за това....или по-лошо-Паламуд Мичурин ни бие на нула.......малко съм объркан.