Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Ем то горното е почти същото, само че ще го администрира УЕФА и ще има пара и за тях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Май цялата работа е як блъф, големите отбори искат още по-голям пай от "мангите" в ШЛ и по-малко за пиявиците от УЕФА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
rhaegar написа:Нема кво да се правите на луди, всички ще ги гледаме тия мачове. Местни фенове, телевизионни фенове, клавиатурни бойци, всякакви.
Аз само ако няма вар, иначе не!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
According to source, some of those involved in ESL call traditional supporters of clubs “legacy fans” while they are focused instead on the “fans of the future” who want superstar names
*ESL insists modelling shows solidarity payments will be boosted £10bn Euros over 23 seasons)
Ха, вече сме обявени за legacy fans, които не носят никакъв дивидент и се търстят нови фенове

Феновете на бъдещето нека позная - феминизъм, джендърство, негърщина и т.н.

Аз съм ЗА новата Суперлига.....нещо като Формула 1 или NBA във футбола. Ще има всяка седмица интересни мачове с най-добрите футболисти на света. Парите са колосални -еднократен бонус от 3,5 милиарда в началото. След това още повече. Ще има и отчисления за по-малките отбори и стимули да се произвеждат добри футболисти за големите. Накрая на годината нещо като трансферен камп с всички нови таланти и надежди
Thsmith написа:rhaegar написа:Нема кво да се правите на луди, всички ще ги гледаме тия мачове. Местни фенове, телевизионни фенове, клавиатурни бойци, всякакви.
Аз само ако няма вар, иначе не!
Аз ако не ги коментира Жоро Драгоев.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

На фона на драмата с опитите се учреди Суперлига Европейската футболна асоциация утвърди предложените промени във формата на настоящата Шампионска лига. Нововъденията ще са валидни от сезон 2024/25 г. и ще останат в сила поне до края на сезон 2032/33 г.
Ето и част от ключовите промени:
- Броят на участниците се увеличават от 32 на 36
- Всички отбори ще бъдат в една група
- Всеки един тим ще играе по 10 мача, като интересното е, че съперниците му ще бъдат изтеглени чрез жребий на случаен принцип. Така всеки един участник в надпреварата ще спори срещу 10 противника, които обаче най-вероятно няма да са същите за даден друг отбор
- Отпада и практиката за срещи на разменено гостуване в групата, като вместо това даден състав ще домакинства на пет от съперниците си, а на останалите пет ще гостува - също на случаен принцип
- Първите осем в крайното класиране на груповата фаза директно продължават към осминафиналите
- Следващите 16 в класирането ще играят плейофи за останалите 8 места за осминафиналите.
- Последните 12 в класирането отпадат
- Запазени места за “елитни” отбори, които не са успели да се класират по стандартен начин
- Финалистите ще са изиграли по 17 срещи, което е с 4 повече от сега
Ето и част от ключовите промени:
- Броят на участниците се увеличават от 32 на 36
- Всички отбори ще бъдат в една група
- Всеки един тим ще играе по 10 мача, като интересното е, че съперниците му ще бъдат изтеглени чрез жребий на случаен принцип. Така всеки един участник в надпреварата ще спори срещу 10 противника, които обаче най-вероятно няма да са същите за даден друг отбор
- Отпада и практиката за срещи на разменено гостуване в групата, като вместо това даден състав ще домакинства на пет от съперниците си, а на останалите пет ще гостува - също на случаен принцип
- Първите осем в крайното класиране на груповата фаза директно продължават към осминафиналите
- Следващите 16 в класирането ще играят плейофи за останалите 8 места за осминафиналите.
- Последните 12 в класирането отпадат
- Запазени места за “елитни” отбори, които не са успели да се класират по стандартен начин
- Финалистите ще са изиграли по 17 срещи, което е с 4 повече от сега
- JackPackage
- Контакти:
Футболчето отива към края си с тая нова шитня! RIP!
Абсолютна простотия е подобна суперлига, тип НБА, насила американизират спорта заради разни жълти, индианци и други клетници - какъв е смисъла да участваш в лига в което не може да изпаднеш, освен ако не си Чичо Венци
Още нещо за тия основатели - с какво Севиля, които имат 6 европейски купи не са поканени сред випаджиите, а Тотнъм са поканени?

Абсолютна простотия е подобна суперлига, тип НБА, насила американизират спорта заради разни жълти, индианци и други клетници - какъв е смисъла да участваш в лига в което не може да изпаднеш, освен ако не си Чичо Венци

Още нещо за тия основатели - с какво Севиля, които имат 6 европейски купи не са поканени сред випаджиите, а Тотнъм са поканени?

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
ШЛ се заменя със Суперлига, а Златната топка на Франс футбол със Златното кюлче на Форбс, което ще бъде връчвано на собственикът потрошил най-много кеш за сезона

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.