Някои жабари си мислят , че ядем доматите с шумата !
БФС би трябвало да не ни извадят от А група само ако ги има налице следните неща : "Христолов да докаже сигурна продажба на клуба с подписани от двете страни договори и решение на Агенцията по вписванията. Също така евентуалните нови собственици трябва да гарантират пред БФС изчистването на всички задължения. Трябва да има подписани поне 16 професионални договора с футболисти, а в момента такива има само 2-3. По график на 15 февруари Ботев трябва да впише футболистите си за пролетния полусезон".
Някой вярва ли , че всичко това може да се случи ? Аз лично не ! Затова и жабарите са затворена страница за мен. А БФС трябва този път наистина да си свърши работата и да ни изхвърли от А група !
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги
Италианци=Селския ; Селския=Италианци
Няма друг , който толкова пъти да го е повтарял , и от най-отдавна. Момчета , не се разколебавайте от тия мафиоти и лъжите им ! 

Митьо как ще картотекираш 13 бразилци,като са извън европейския съюз?Да ти помогна?Май имат италянски паспорти?Кога ще им издадеш работни визи ако нямат такива паспорти?Абе тия новинари май яко вече си правят ташак с вас?Айде нема нужда!
Повече от ясно, че това е поредния цирк и италианците и Христолов са едно даже си мисля, че Ботев може би е италиански още от 1999г. и за това Бат Митко оцеля и не продава отбора през годините. Сега по интересното и любопитно ще е позицията на боклуците от БФС, а ако си плюят на всичките нормативни актове и допуснат Ботев да участва в първенството, ще е интересна реакцията на феновете на ботев и дали ще си доведат докрай прокламираните идеи и какво ще правят тези по-радикалните, ако на първия мач към стадиона да гледа мача се запъти Бай Петко с внук си и комшията + някой от легендите като Чико
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Цирка става все по-голям
Няма нужда от злонамерени буфери!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Абе вие не разбрахте ли, че никой няма да стъпи на Колежа, до като собственик на Ботев се води Селю или италианскитему партньори(сек партньори ли ?)!!!
ТОЙ НЕ УМИРА

Ако изпаднем във В група, и ние ще сме доволни, а и братчедите от Столипеново, защото благодарение на нас те ще останат в А група. Така, че Коко да ни стяга безплатен концерт със самоковски фолк певачки, съпроведен с кюстендилски танци под звуците на ромско меане! 

ТОЙ НЕ УМИРА

labrador2 написа:Ако изпаднем във В група, и ние ще сме доволни, а и братчедите от Столипеново, защото благодарение на нас те ще останат в А група. Така, че Коко да ни стяга безплатен концерт със самоковски фолк певачки, съпроведен с кюстендилски танци под звуците на ромско меане!
Е поне във "В" група ще си имате градско дерби с Марица и още едно дерби с Хебър (ако не са изпаднали по регионалните) и родопа здраво я зове "В" група (макар ,че то това надали ще се нарече дерби , но както и да е тъкмо ще имам честа да наблюдавам новия проект как се развива )
според мен ако не се намери човек с пари и който да обича клуба от която група и да почнем ефекта ще е същият, тоест агония, дано да не съм прав