ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот kokic1986 » 09 фев 2010 23:26

Добре де тоя салерно ако няма нищо общо с христолов , няма да му вземе ацкийте на дружеството (христоловото) с толкова милиони задължения , а ще изчака създаването на новия проект (ако наистина иска сериозно да се занимава с Ботев)
За съжаление аз съм убеден на 1000% , че тоя италианец е абсолютна комбина с христолов и ако го пуснете на стадиона ще направите огромна грешка - все едно да си оставите селския с неговите малоумщини ! (макар , че ми се ходеше на мача с Ботев , явно няма да се състои такъв мач) ;)

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 09 фев 2010 23:35

Много хора ще ми се смеят,че се надявам това да е истина!!! Уви аз искам да се оттървем от селския не по-малко от всички вас.Но някак не мога да прумея самата мисъл за мач между БОТЕВ и Куртово Конаре?!?!?! Не мога и не искам да го приема.Както смятам,че новото с новото АД определени хора ще бъдат облагодетелствани по един или друг начин!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 фев 2010 23:40

Atila написа:Много хора ще ми се смеят,че се надявам това да е истина!!! Уви аз искам да се оттървем от селския не по-малко от всички вас.Но някак не мога да прумея самата мисъл за мач между БОТЕВ и Куртово Конаре?!?!?! Не мога и не искам да го приема.Както смятам,че новото с новото АД определени хора ще бъдат облагодетелствани по един или друг начин!!!

Никой не иска Ботев в селските групи, но трябва!! Любовта изсиква жертви, колкото и изтъркано да звучи. Препдочитам 3=4 години лутане в долните дивизии и след това автентичен, Ботев, Български Ботев!!! От колкто циркове и пак циркове
ИзображениеИзображение

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 09 фев 2010 23:57

Приатели,жълти братя за вси4ки които повярвахтв пак,мисля 4е дадахме достатъ4но време на тези италианци.Извинявам се но аз пове4е немога да им вярвам,да ще отида и в КУРТОВО КОНАРЕ ако трябва но знам 4е моя Ботев ще се върне някой ден.Защото както каза някой тези дни ние в момента не правим две кра4ки назад ние просто се засилваме за да ско4им но скока ще баде феноменален.Още веднъж за тези които се надяват на сделка,пътя е ве4е само един и той не е с италианците разберете го

naka_g
Контакти:

Мнениеот naka_g » 10 фев 2010 00:03

Atila написа:Много хора ще ми се смеят,че се надявам това да е истина!!! Уви аз искам да се оттървем от селския не по-малко от всички вас.Но някак не мога да прумея самата мисъл за мач между БОТЕВ и Куртово Конаре?!?!?! Не мога и не искам да го приема.Както смятам,че новото с новото АД определени хора ще бъдат облагодетелствани по един или друг начин!!!

Да ти кажа, че изобщо не ми пука срещу кои ще играем.
Две години не бях стъпвал на стадиона, появи се надежда (да се махне Нечовека) ходих. Исках и вярвах, че сделката може да стане (колко ли сам набутал фирмата дето бачкам от тва, че не раборя ми цъкам F5 по форуми и новинарски сайтове).

Та ако Ботев играе дори и с Горнонанадолнище и аз припозная в тези които са на терена, че това е моя Ботев, аз ще сам на стадиона както и хилядите израстнали с идеята Ботев.

П.П. А не имам и по-добра идея, всяка година да чакам гръцките фермери да затворят границата, за да разбера, че сделка пак няма да има.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 10 фев 2010 00:18

Пълна лудница с Ботев

Снимка

Феновете на Ботев се надяват да вдигнат тежки наздравици, ако ерата на Селския край Бирената приключи
Тренираме в Италия, ще бием Левски 5:0, разправя Селския

Лудницата в Ботев стана пълна, след като вчера се разбра, че отборът май води подготовка в Италия. Според Димитър Христолов и кандидат-купувача Франческо Салерно в момента голяма група бразилци, французи и италианци тренирали в Реджо Калабрия. Това всъщност бил новият отбор на Ботев, с който ще се играе напролет. Имало и нов треньор от Италия, на мястото на напуснали Пичони.
- Взели сме 13 бразилци, които ще опукат Левски с 5:0 в първия кръг - разправял в Пловдив Христолов. Той твърди още, че вече са договорени контроли с Сампдория и с дублиращите тимове на Ювентус и Фиорентина. Имало осигурени самолетни билети и за българските играчи, които щели да заминат за Апенините, кълне се още Селския.
Мистерията стана още по-голяма, след като се разбра, че Христолов е заръчал на пловдивски оператор да заминава бързо за Италия, за да снима новия Ботев. "Абе, после ще се оправим", отговорил Селския на въпрос на командирования дали му се полагат някакви пари за пътуването и престоя.
В Пловдив всички се чудят дали това и истина, или пускат поредната партенка. В Ботев останаха 5-6 играчи с договори, те трябвало да летят за лагера в Италия в края на тази седмица. Контрактите си с клуба все още не са разтрогнали Иван Караманов, Васко Василев-Стълба, Густав Бахойен, Румен Попов, Стоян Ангелов-Стинката и още 2-3 млади момчета.
Светъл миг дойде и за стадион "Христо Ботев". В съблекалните вече има ток, след като там бе тъмно в продължение на поне един месец. Христолов лично платил борча от 2000 лева към енергото.

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5652_20.htm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 10 фев 2010 00:20

Но проумяваш протоколен "мач" между Христолов и Левски, завършващ с 0:5+ ? Без надежда тва да се промени, единствено с "надежда" (то ебати надеждата, другите да са зле) Левски да са толкова слаби, че да не могат да ни вкарат повече от 3? Проумяваш как всякви селски отборчета като Монтана и Сливен ни правят да си бараме ушите и във всеки един момент, в който му припари на сельо, случайно идва "спасителя" (за кого?)?

Може и да има облагодетелствани с "новото АД", но при евентуална "сделка" (разбирай фиктивна смяна на името на собственика, ако и тва има) облагодетелстван ще е само сельо!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 10 фев 2010 02:03

Хора, разберете това са лъжи, лъжи и пак само лъжи! Салерно означава Христолов. Тези хора НЯМАТ ПАРИ. ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ !!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 10 фев 2010 02:13

Много сте смешни,така наречените фенове на "ТОЙ НЕ УМИРА',вие искате да си изберете новия собственик на отбора,след това искате и да определяте заплатите на футболистите.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 10 фев 2010 06:05

Не разбирам мотивът на италианците ка купят Ботев. Откъде се взе този хъс и любов към отбора? Трябва да си "много влюбен", за да се бръкнеш с няколко милиона.
"Парите, които сме дали сме ги дали за тифозите и отбора, защото се влюбихме в този клуб."

Добре е информиран за действията на феновете и се опитва да ги разубеди с обещания за А група и светло бъдеще. Защо, какъв е неговия интерес?
"Тифозите трябва да разберат едно нещо, ако искат отбора да фалира то той ще фалира. Ние правим всичко възможно да го спасим."

"Изпратил съм много пари на Пичони, а той не е дал нищо на играчите. Бяхме глупави, че му се доверихме. Ще покажем всички бележки към Пичони. Той е взел между 60-70 хил. евро."

Ако мисли, че 60 хил. евро са достатъчни да издържа отбор, криво си е направил сметката.

„Ние италианците взехме основния пакет от акциите на клуба."

Последно, кой е собственик на останалите акции - Христолов???

Което връща нещата в изходна позиция - ново АД, без италианци и "други акционери". Дано доведете делото до край.

Върни се в “Ботев”