Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Абе трудно ще ме убедиш, че никой няма да стъпи на Барса-Реал. 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Абе трудно ще ме убедиш, че никой няма да стъпи на Барса-Реал.
Отиват на Елче - Ейбар, Сасуоло - СПАЛ и Брайтън - Уотфорд.
vasilnv написа:Абе трудно ще ме убедиш, че никой няма да стъпи на Барса-Реал.
Ae, нека да изхвърлят отборите от местните първенства и тогава ще видим колко точно ще са щастливи феновете, че 12 боса решават нещо, без да изчакат съгласието на никой друг. Бойкот от страна на феновете е повече от достатъчно да срине цялото нещо.
Нема кво да се правите на луди, всички ще ги гледаме тия мачове. Местни фенове, телевизионни фенове, клавиатурни бойци, всякакви.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз лично спирам с мачовете , ако и тази повърня стане факт. Не стига , че Кеш го измениха на ШЛ , а сега и това , просто е ту мъч .
Groucho написа:А и да има 6 клуба от ВЛ е несериозно, колкото и да са богати на Острова
Тотнъм и Арсенал влизат за да има кой да е последен

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
rhaegar написа:Нема кво да се правите на луди, всички ще ги гледаме тия мачове. Местни фенове, телевизионни фенове, клавиатурни бойци, всякакви.
Moже, просто пичът пише, че феновете нищо не могат да направят, което не е истина според мен.
Ако решат, спокойно могат да провалят проекта като спрат да ходят на стадиона.
locke написа:Тотнъм и Арсенал влизат за да има кой да е последен
Според други мнения на специалисти Аниели стартира Суперлигата по-рано, за да не стане Интер шампион в Италия

- insaneboy1
- Контакти:
Groucho написа:rhaegar написа:Нема кво да се правите на луди, всички ще ги гледаме тия мачове. Местни фенове, телевизионни фенове, клавиатурни бойци, всякакви.
Moже, просто пичът пише, че феновете нищо не могат да направят, което не е истина според мен.
Ако решат, спокойно могат да провалят проекта като спрат да ходят на стадиона.locke написа:Тотнъм и Арсенал влизат за да има кой да е последен
Според други мнения на специалисти Аниели стартира Суперлигата по-рано, за да не стане Интер шампион в Италия
Могат само на теория, на практика животът е друг, то и пандемията може да бъде спряна ако за 1 месец цялото човечество не излиза от вкъщи, ама на практика няма как да стане това. Големите отбори имат много големи фенбази, което означава, че няма как 90% от феновете да са на едно мнение, виждаш че дори във форума има един дето вече подкрепя суперлигата. Ще се намерят хора да ходят по мачовете. Те и Катар щяха да бойкотират фенове и футболисти, ама това което видяхме от футболистите бяха двусмислени и общи надписи като "футболът е за всеки, респект и феърплей", все едно някой ще разбере че става дума за Катар, а феновете ще са първи пред телевизорите зимата.
Последна промяна от insaneboy1 на 19 апр 2021 12:41, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Поредната лайнярщина на алчните собственици.
Някой каза, че феновете нямали глас в случая, не съм съгласен.
Английските фенове ще бъдат едни от първите, които няма да подкрепят тази идея, ако им изхвърлят отборите от ВЛ. Там си живеят за тия мачове и ги боли патката, за мега-гига дербитата, които евентуално ще се играят в новата лига. Винаги съм го твърдял, че поне за англичаните местното първенство е пред всякакви други изгъзици.
Много от фенските фракции със страници на Сити (предполагам и на другите замесени отбори, феновете го правят)излязоха с бойкотираща позиция
А една от фракциите на Сити си излезе с ясна позиция след тая шитня. Със снимка на арабите и:
You two have no idea how much you've just shattered, the love us fans had for you.
Please, dont kill our club.
Общите мнения поне на тези страници, че няма как да си в един екип с отбори, които са те топили в УЕФА за ФФП.
За мен лично феновете на отборите, ще са главната причина тази шитня да не се случи.
Някой каза, че феновете нямали глас в случая, не съм съгласен.
Английските фенове ще бъдат едни от първите, които няма да подкрепят тази идея, ако им изхвърлят отборите от ВЛ. Там си живеят за тия мачове и ги боли патката, за мега-гига дербитата, които евентуално ще се играят в новата лига. Винаги съм го твърдял, че поне за англичаните местното първенство е пред всякакви други изгъзици.
Много от фенските фракции със страници на Сити (предполагам и на другите замесени отбори, феновете го правят)излязоха с бойкотираща позиция
А една от фракциите на Сити си излезе с ясна позиция след тая шитня. Със снимка на арабите и:
You two have no idea how much you've just shattered, the love us fans had for you.
Please, dont kill our club.
Общите мнения поне на тези страници, че няма как да си в един екип с отбори, които са те топили в УЕФА за ФФП.
За мен лично феновете на отборите, ще са главната причина тази шитня да не се случи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
insaneboy1 написа:Големите отбори имат много големи фенбази, което означава, че няма как 90% от феновете да са на едно мнение, виждаш че дори във форума има един дето вече подкрепя суперлигата. Ще се намерят хора да ходят по мачовете.
To и аз не съм кой знае колко против идеята за Суперлига. Всяко нещо си има плюсове и минуси. Не съм съгласен с начина, по който насила искат да я наложат. Да се разберат с останалите 100-200 клуба в Европа, да правят каквото си искат.
Нека се стигне до изхвърляне на Милан, Интер и Ювентус от Серия А, па тогава ще видим техните техните фенове как ще реагират.
20 000 човека при капацитет от 60 или 80 хиляди на стадиона не е достатъчно за Супермач. Не е нужно стадионите да са съвсем празни, за да няма атмосфера в срещите.