Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот sapio0o » 16 апр 2021 22:29

Съдейки по успеваемостта на Реал М във финали на ШЛ, Челси изглежда с най-добри шансове да ги спре от 14-а купа. ПСЖ наистина разполага с много класа, но все си мисля, че точно във финал срещу най-успешният клуб шансовете им са по-малки отколкото биха били в два мача. Та, моята прогноза е нова купа за Зидан, ако отстрани Челси или краен успех за ПСЖ, ако лондончани на своя сметка спрат Реал М.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 апр 2021 22:50

ПСЖ вече счупиха една прокоба, която беше 100% - винаги, когато два отбора играли финал се срещнат в директни елиминации на следващата година продължаваше шампиона, но не и този път. А Байерн М бяха смятани като един от "най-силните" отбори печелили ШЛ в последните 10 години.
Ясно е, че при определени обстоятелства и четирите отбора имат шанс за триумф, но като цяло Реал Мадрид е комплимент за останалите отбори със своите успехи в турнира. Мен не ме плашат броят титли като цяло, а опитния състав, който е на светлинни години пред този състав на ЧЕЛСИ. Опитът наистина респектира, но за ЧЕЛСИ е много по-добре да премери сили с Реал Мадрид в два мача отколкото в един.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 апр 2021 23:16

Реал Мадрид е основният фаворит за титлата, едва ли изненадвам някого с това изказване вече :lol: Томас Тухел е наистина топ треньор, но смятам, че все още не е имал време да наложи идеите си напълно в Челси, пък и съставът едва ли е на сто процента този, който на него би му се искало ;) Това наклонява везните в полза на Мадрид, иначе сините от Лондон са изключително неприятен и труден за преодоляване съперник, откакто ги пое германеца..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 апр 2021 13:12

Pichichi написа:Доста си говорехме за това колко слаби са и колко е паднало нивото на испанските отбори обаче аз
като гледам Виляреал и Реал М са с доста големи шансове да са финалисти и да има поне един спечелил финал
в евротурнирите.

В ШЛ:
Челси - Севиля 0:0
Севиля - Челси 0:4

Атлетико Мадрид - Челси 0:1
Челси - Атлетико Мадрид 2:0

Реал Мадрид - Ливърпул 3:1
Ливърпул - Реал Мадрид 0:0

Предстои - Реал Мадрид срещу Челси

В ЛЕ:
Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед 0:4
Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад 0:0

Гранада - Манчестър Юнайтед 0:2
Манчестър Юнайтед - Гранада 2:0

Предстои - Арсенал срещу Виляреал

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 17 апр 2021 13:35

На мен пък Реал ми изглеждат изхабени :roll: гледах ги с Ливърпул и въпреки победата, нямат общо с отбора от времето на Роналдо. Спомням си и как Шахтьор ги пребиха. За мен сме по качествения състав, изключвайки нападението, и при малко късмет ще ги отстраним
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 апр 2021 12:27

Sstefanov написа:
ViscaBarca написа:
rhaegar написа:А Барса са се появили от природата и са естествен отбор. :lol:

Ти Барса не я гледай. Този отбор още от създаването си е бил популярен и е печелил купища трофеи и то не благодарение на парите си или на други външни намеси. Даже винаги сме били репресирани за разлика от някои други. Сега що се отнася до въпросните 3 отбора, които нарекох "изкуствени" - ами не са ли такива? Не са ли това, което са само благодарение на финансови инжекции? Къде беше Челси преди Абрамович? Ами ПСЖ преди арабина? А Ман.Сити в коя селска дивизия на Англия се подвизаваха преди онези забрадените да дойдат? За 4-ия отбор също мога да кажа доста, но тука има много обидчиви фенове сред админите и ще ме баннат (не че ми пука де)! :) За него мога да кажа само, че не е изкуствен, а нещо по-лошо...той е мафиотски и цял свят го видя в един мач, игран миналата седмица!

Ти си адски дразнещ човек, глупост до глупост си написал. Точно фен на изкуствено създадения отбор на Барселона - само за да има кой да се противопоставя на мадридските. Реал винаги ще бъде по велик клуб от вас. А тях дори не ги харесвам, но вие наистина сте най противния отбор от всички в света. Комплексари с голямо К, да наричаш чуждите отбори изкуствени, е жалко и безсилно. Махне ли се Меси, вие отивате 15-ти. Как исках да се отцепи Каталуния и да бъде изнасилена от всички ЕС държави, всичките чужденци и гнусари като теб са превърнали страхотния град Барселона в мизерна дупка.

Барселона е създаден преди Реал и Атлетико
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 апр 2021 12:30

ViscaBarca написа:3 изкуствени отбора + 1 мафиотски...възможно най-антифутболната конфигурация, която можеше да се получи. Даже няма да си правя труда да гледам 1/2 финалите, но ако все пак трябва да дам прогноза кой ще е крайният победител - то това съм почти на 100% сигурен, че ще е Ман.Сити - време им е! Не знам кой ще бъде съперникът на "гражданите"...трябва първо да видя какъв ще е съдийският наряд и тогава бих изказал мнение по този въпрос!

Кой трябва да свири според теб, за да не ти пречи?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 апр 2021 17:12

Сериозни слухове, че в следващите часове ще обявят създаването на Суперлигата, в която ще участват единствено подбрани английски, италиански и испански клубове. Прекрасна новина, ако е истина, всички глорихънтърски клубове ще си цъкат на спокойствие за кеф на " феновете" им по целия свят и ще оставят останалите на мира :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 апр 2021 17:20

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2021 17:22

Без Байерн и ПСЖ ЛИ ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”