smoothc написа:Зидан vs Гуардиола би било епичен и доста плешив финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Зидан vs Гуардиола би било епичен и доста плешив финал
rhaegar написа:Ем време беше да премерим пишки с Реал.
paceto написа:Furious_Monk написа:Симпатизирам страшно много на Неймар... напомня ми на годините, когато ритахме в квартала и минавах по няколко човека. Спомням си, че в един момент, просто нямах нито младостта, нито агресията, нито гъвкавостта и бързината в краката, нито вярата в собствените възможности..
Естествено нивото на професионалните футболисти е много по-високо... но Неймар просто трябва да развие играта си на друго ниво-интелект, спокойствие и повече отборна игра.
За кога да го прави? Той преди 2 месеца направи 29 години, така че подобно нещо няма как да се случи вече. Това се прави още като си на 18-19-20 до към 25 най-късно, ама не и вече като влизаш в клуба на 30-те.
С тези негови чести контузии дори не виждам как примерно ще издържи да играе на високо ниво до 33-34 години.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Groucho написа:rhaegar написа:Ем време беше да премерим пишки с Реал.
Eм, след това, което видях от Реал преди малко...
Според мен е по-вероятно да премерите автобуси![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Furious_Monk написа:paceto написа:Furious_Monk написа:Симпатизирам страшно много на Неймар... напомня ми на годините, когато ритахме в квартала и минавах по няколко човека. Спомням си, че в един момент, просто нямах нито младостта, нито агресията, нито гъвкавостта и бързината в краката, нито вярата в собствените възможности..
Естествено нивото на професионалните футболисти е много по-високо... но Неймар просто трябва да развие играта си на друго ниво-интелект, спокойствие и повече отборна игра.
За кога да го прави? Той преди 2 месеца направи 29 години, така че подобно нещо няма как да се случи вече. Това се прави още като си на 18-19-20 до към 25 най-късно, ама не и вече като влизаш в клуба на 30-те.
С тези негови чести контузии дори не виждам как примерно ще издържи да играе на високо ниво до 33-34 години.
Бензема играе много добре на 33 години. Неймар има още време пред себе си. За мен лично, въпреки личната антипатия към Карим, Неймар е много по-талантлив от Бензема.. но не съм убеден, дали този талант би могъл да го направи по-успешен.
С толкова много технически качества е много трудно да станеш голям отборен играч, но времето ще покаже какво ще стане от него.
Неймар в момента е много по-зле от това, което бе преди години.
ivan56 написа:Оставете го доктора, тоя е ясен, неговата злоба спрямо Плешо и Сити е пословична.
Какво ще кажете за един английски финал за ужас на испанските(те едните малко отцепници) ботове от форума.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rhaegar написа:Кой квото има, ве
ivan56 написа:Какво ще кажете за един английски финал за ужас на испанските(те едните малко отцепници) ботове от форума.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта