Мнениеот crap » 10 фев 2010 09:10
На мен пък ми хареса темата!!! Колегата "помяр" изказва притеснение, и е факт, че Бербата не бележи на силни отбори! До тук нищо ново... Все ми се струва, че един ден, Бербатов ще заблести с все сила, и ще натрие носа на критиците си(тук се причислявам и аз), искрено му го желая, и вярвам, че ще стане. Както и преди съм казвал нещо не е наред с него, и то не се дължи на някаква спротно-техническа причина.
Да сравняваме Берба със Стоичков, имаше и колеги които споменаха и Гунди, Бонев, Жеков, е меко казано безумие, те са различни футболисти, хора, играли съвсем различен футбол, и в съвсем различни епохи. Факт е, че и Берба, и Стоичков играят/ха за двата най-велики отброра в света, и че именно от тях ще се изисква най-много!
И тук е най-големия проблем, Бербатов скоро навърши 29, влиза в най-добрите си години, но и в най-трудните. Какво правим след 4 години, когато той е на 33? Кой е алтернативата на Бербатов(а на Мартин?)... сега някой примерно ще каже АНТОНИО МИХАЙЛОВ, е как може да разчитаме на момче, което никога не сме виждали в игра, и нищо незнаем за него, освен това, че играе в Милан(това се отнася за всички "надежди").
Както един колега по-горе каза, че Берба е имал късмет в развитието на кариерата си-прав е! Действително Митко нямаше тежки контузии до сега, което според мене е най-важното! Знаеме какво се случва с изключително талантливи наши момчета, само да вмъкна ситуацията с Методи Деянов... тъжна история.
Имаше колеги, които се опитаха да омаловажат и головете на Барби, но тези голове са важни както всички останали.
И за финал искам да добавя една истина, че времето е все още пред него, и може да опровергае, както критиците си, така и привържениците си, съответно със силна или слаба игра... искрено се надявам да е силна, особенно за националния, че яко сме я закъсали... особенно с това ръководство!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!
YA GUNNERS YA