Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
Не най-лошият резултат за Атлетико. Чоловците трябва да се съберат малко и да запишат две-три победи. По-добре Барселона да са изостанали и поизгубили шансове за титлата преди да им гостуват на "Камп Ноу" в 35-ия кръг.
insaneboy1 написа:Ами не такъв футбол няма как да ми докара емоция, така че правилният отбор съм избрал, ако ще и 10:0 да пада. Не бих се радвал на отбор, който играе толкова грозен футбол в който не владее топката а само се защитава и изритва топката напосоки в очакване житен бегач да надбяга защитата, а пък ако ще и след това тоя отбор да е бил с минималното 2:1.
При 2:0 какъв футбол да играем? Не сте Видима Раковски, естествено, че ще се приберем. Ти мислиш ли, че ако вие водихте 0:2 нямаше да ви натикаме в наказателното? Три поредни победи в Ел Класико при голова разлика 7:2 и ми говориш за грозен футбол...
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
insaneboy1 написа:RM3313 написа:С какво ни е подпрял съдията , бе неадекватник ... да си фен на каталунците е диагноза .
1. неотсъдена чиста дузпа
2. несвирени фалове и непоказване на картони много по-рано в мача когато трябваше
4. САМО 4 минути добавено време след като неадекватника си оправяше микрофона над 4, лежане по минимум половин минута от играчите на реал и накрая свири на секундата на изтичането на 4те минути
5. несъществуващ фал при втория гол
Я кажи нещо за мача ви срещу Валядолид.
Ако има дузпа за вас, има дузпа и за нас в положението срещу Винисиус!
Фактът, че Реал Мадрид спечели и двата мача срещу Барселона с общ резултат 5:3, показва, че методологията и подхода на Зидан в Ел Класико са по-целесъобразни от тези на Куман.
Между другото, може да прозвучи странно, но за мен лично фигурата на Гризман е много излишна в Барселона и косвено той дърпа играта на отбора назад.
Пике да пуснат в предни позиции сигурно ще е по-опасен от това френско леке.
Между другото, може да прозвучи странно, но за мен лично фигурата на Гризман е много излишна в Барселона и косвено той дърпа играта на отбора назад.
Пике да пуснат в предни позиции сигурно ще е по-опасен от това френско леке.
smoothc написа:с общ резултат 5:3
5:2
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:smoothc написа:с общ резултат 5:3
Да, още по-зле.
Апропо, това първи дубъл ли ви е срещу Барса в ерата Меси?
И да не станем шампиони ги клецнахме доволно тоя сезон .
smoothc написа:Апропо, това първи дубъл ли ви е срещу Барса в ерата Меси?
Моуриньо им хвана спатиите по едно време, но тогава мисля, че включваше и мачове за купа и суперкупа. В Ла Лига две поредни победи над тях аз не бях виждал, а вече са три
RM3313 написа:И да не станем шампиони ги клецнахме доволно тоя сезон .
А, не. Това звучи като тях. За нас е важна титлата. Ел Класико е велик мач, но не и с цената на трофей. Разликата в манталитетите на двата клуба е огромна и нека не падаме на това ниво.
Последна промяна от sapio0o на 11 апр 2021 00:27, променено общо 1 път.
smoothc написа:sapio0o написа:smoothc написа:с общ резултат 5:3
Да, още по-зле.
Апропо, това първи дубъл ли ви е срещу Барса в ерата Меси?
2007/08
- Udoji90
- Контакти:
smoothc написа:Апропо, това първи дубъл ли ви е срещу Барса в ерата Меси?
Не, през 2007/08 пак правят дубъл.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...