Мнениеот doktora25 » 10 апр 2021 14:22
bubka написа:doktora25 написа:bubka написа:doktora25 написа:По-вероятно е да не, но не се знае.
Какво е положението с Гнабри. Според мен с него, но пак без Левандовски, резултатът от изминалия мач щеше да бъде 3:2 примерно, или 3:3, или 4:3, но не загуба.
Ами дал е положителен тест за корона малко преди първата среща и е карантиниран. Чувства се добре, няма никакви оплаквания, не съм сигурен има ли законова възможност карантината да бъде скъсена, но най-вероятно и той ще пропусне реванша. Като гледам струва си най-много да се стискат палци да няма нови контузии след мача с Унион.
Лоша работа. Без двамата с Левандовски комплект шансовете за положителен резултат са илюзорни според мен.
Реваншът най-вероятно ще е още от същото. Рядко се случва по принцип, но няма предпоставки да е иначе. Доста неутрални фенове ми се обадиха да споделят възхитата си от мача, явно ще ги зарадваме пак. Аз хубаво пиша да няма нови контузени след мача с Унион, ама то и преди него има - Горецка, Ернандес и Зюле.

Първите двама се очаква да са готови за реванша. Жокерите обаче които могат да се извадят от ръкава са Мусиала и Хави Мартинес. Първият игра страхотно срещу Лацио, а вторият е вкарвал голове в напрегнати моменти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!