Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот bubka » 10 апр 2021 13:56

doktora25 написа:
bubka написа:
doktora25 написа:По-вероятно е да не, но не се знае.

Какво е положението с Гнабри. Според мен с него, но пак без Левандовски, резултатът от изминалия мач щеше да бъде 3:2 примерно, или 3:3, или 4:3, но не загуба.

Ами дал е положителен тест за корона малко преди първата среща и е карантиниран. Чувства се добре, няма никакви оплаквания, не съм сигурен има ли законова възможност карантината да бъде скъсена, но най-вероятно и той ще пропусне реванша. Като гледам струва си най-много да се стискат палци да няма нови контузии след мача с Унион.

Лоша работа. Без двамата с Левандовски комплект шансовете за положителен резултат са илюзорни според мен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 10 апр 2021 14:01

bubka написа:
doktora25 написа:
bubka написа:

Какво е положението с Гнабри. Според мен с него, но пак без Левандовски, резултатът от изминалия мач щеше да бъде 3:2 примерно, или 3:3, или 4:3, но не загуба.

Ами дал е положителен тест за корона малко преди първата среща и е карантиниран. Чувства се добре, няма никакви оплаквания, не съм сигурен има ли законова възможност карантината да бъде скъсена, но най-вероятно и той ще пропусне реванша. Като гледам струва си най-много да се стискат палци да няма нови контузии след мача с Унион.

Лоша работа. Без двамата с Левандовски комплект шансовете за положителен резултат са илюзорни според мен.

Нереално е как полека-лека се разчиства пътя на Реал към 14-тата титла. С удобна преднина сте преди реванша с Ливърпул, на полуфинал ще играете срещу един отбор на Челси, който е напълно преодолим, а на финал най-вероятно ще сте срещу някой от богаташите, а там вие имате уникална успеваемост, докато те вероятно ще налеят гипса и ще успеете да ги излъжете. В началото на сезона, когато стартирахте много зле и бяхте застрашени от отпадане още в групите, просто не виждах как може да вдигнете ШЛ този сезон, но вече започва да изглежда все по-реално да се случи. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 10 апр 2021 14:14

KOPScousers написа:
bubka написа:
doktora25 написа:
bubka написа:

Нереално е как полека-лека се разчиства пътя на Реал към 14-тата титла. С удобна преднина сте преди реванша с Ливърпул, на полуфинал ще играете срещу един отбор на Челси, който е напълно преодолим, а на финал най-вероятно ще сте срещу някой от богаташите, а там вие имате уникална успеваемост, докато те вероятно ще налеят гипса и ще успеете да ги излъжете. В началото на сезона, когато стартирахте много зле и бяхте застрашени от отпадане още в групите, просто не виждах как може да вдигнете ШЛ този сезон, но вече започва да изглежда все по-реално да се случи. :roll:

Дам, осрахте се за пореден път от името на Реал, както и предния път когато обвинихте Кариус, но след излизането на Салах изглеждахте позорно и беше въпрос на време да ви пребият. Къде са Аякс когато ти трябват? Само те излизат срещу милионерчетата без страх и им пръскат задника на бернабеу.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 апр 2021 14:22

bubka написа:
doktora25 написа:
bubka написа:

Реваншът най-вероятно ще е още от същото. Рядко се случва по принцип, но няма предпоставки да е иначе. Доста неутрални фенове ми се обадиха да споделят възхитата си от мача, явно ще ги зарадваме пак. Аз хубаво пиша да няма нови контузени след мача с Унион, ама то и преди него има - Горецка, Ернандес и Зюле. :lol: :cry: Първите двама се очаква да са готови за реванша. Жокерите обаче които могат да се извадят от ръкава са Мусиала и Хави Мартинес. Първият игра страхотно срещу Лацио, а вторият е вкарвал голове в напрегнати моменти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 апр 2021 16:23

Ама това с контузените в БМ е адски несериозно в моите очи.
ПСЖ играха без Флоренци, Верати, Бернат, Икарди, Паредас, Курзава, а Маркиньос не доигра мача.
Много отбори имат контузени. Реал Мадрид например имат най-много различни контузии през сезона (нещо от сорта на 50).
Няма място за оправдания...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 10 апр 2021 16:49

Sardukar написа:Ама това с контузените в БМ е адски несериозно в моите очи.
ПСЖ играха без Флоренци, Верати, Бернат, Икарди, Паредас, Курзава, а Маркиньос не доигра мача.
Много отбори имат контузени. Реал Мадрид например имат най-много различни контузии през сезона (нещо от сорта на 50).

Нека вместо тия е контузен Мбапе пък всички тия играят да видим дали ще е същото. От тия може би само Маркиньос е важен, донякъде и Верати, но нито един не е толкова ключов колкото Левандовски.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 10 апр 2021 16:53

Абе без да чета щом е за Байерн знам какво ще напишеш. Да не са ти изяли десерта нещо :mrgreen:

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 10 апр 2021 16:58

insaneboy1 написа:

Нека вместо тия е контузен Мбапе пък всички тия играят да видим дали ще е същото. От тия може би само Маркиньос е важен, донякъде и Верати, но нито един не е толкова ключов колкото Левандовски.

Няма смисъл да му се обяснява. Той като прочете Байерн и се изприщва. Колко такива "безпристрастни" съм прочел от него,но тоя път реших да се включа

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 10 апр 2021 17:57

Реал играе без цялата си титулярна защита , какво да се направи , контузиите са част от играта за съжаление . Никой никого не чака да му се оправят всички играчи , че да премерят реално сили .

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 10 апр 2021 18:39

insaneboy1 написа:Нека вместо тия е контузен Мбапе пък всички тия играят да видим дали ще е същото. От тия може би само Маркиньос е важен, донякъде и Верати, но нито един не е толкова ключов колкото Левандовски.

Всички без Кюрзава са титуляри, та дори и той ако не смятаме Бернат, който е контузен през целия сезон. ПСЖ на практика игра без цялата си защита и халфова линия. От друга страна е вярно, че Левандовски и Гнабри са ти 45% от головете на Байерн през този сезон.

Върни се в “Архив”