honda написа:peliforewer написа:rane написа:Ситроенът на И. Колев, лека му пръст, е бил и със специален номер - четири 7-ци, ама те се хващат за специалния номер на колата на Гунди, лека му пръст и на него.damyanov1963 написа:А Ситроен как се купуваше по времето на Алфа Ромеото? Щото тогава един ваш футболист караше такава - а да видим дали ще се сетиш кой, но за него нищо не споменавате, само Алфата на Гунди ви е трън в очите и сърцата.
Типични последователи на ГА - без грам мозък и грам мисъл. Само повтарят до полуда линията на техния шаман!
Иначе доколкото знам и Ив. Вуцов, лека му пръст, по онова време е карал западен автомобил, както и П. Жеков. Сигурно е имало и други?
Не търсете под вола теле,темата за колите я подхвана Хондата, а той е от вашите.Петър Жеков имаше една лада на 20години, когато стана треньор на Ямбол през 90_те години спонсорът Елпида му дадоха един джип май беше Деу.
Зададох ти въпрос как "репресирания" от комунистите Т.Колев(лека му пръст) - притежаваше автомобил,който със заплатата си не може да закупи за 3 живота?
Дали всеки български гражданин по онова време можеше да обмени 1 долар за по-малко от 1 лв( официалния курс беше около 90 стотинки) ?
И Т.Колев , и Гунди , и П.Жеков се ползваха в различна степен от привилегии дадени им от властта.
Между другото зададох ти въпрос кой е собственик на първия частен Мерцедес в България ?- Явно никога не си присъствал на мач или тренировка на любимия си отбор по онова време - щеше да знаеш ,че това е Нако Чакмаков.![]()
Между другото преди време с теб спорихме относно един търг за едни джипове и доколко е спазена процедурата?- Нещо цитираше ОЛАФ , но май се оказа ,че не точно така ,както твърдеше, а май бате ти Хонда се оказа прав
Не знам защо ми четете коментарите като Дявола Евангелето един колега написа че артисти,музиканти, художници нямат място в Парламента, но аз ги защитих и вече няколко дни си пишем разни неща.То не бяха агенти, коли и т.н.,Тодор Колев освен хубава кола притежаваше и хубава къща с басейн която го накараха да плати два пъти, това той можеше да си го позволи защото се скъсваше от работа, в ролята на циганина правеше няколко години по два концерта дневно при пълни зали.Самият той е казвал че това не му била любима роля,но му е оправила финансово живота. Никъде не съм писал че Тодор Колев е бил репресиран, бил е наказван и спиран по тв,в Белене или по затвори не е лежал за да е репресиран.Колкото до прословутия търг, продължавам да твърдя че няма нищо общо с емблемата на ЦСКА, а това че ОЛАФ чак сега алармираха за нередности е малко странно, ще поживеем,ще видим.А вместо да му ровиш кокълите на Тодор Колев си пусни монолога му от Човекоядката на Иван Радоев, песента му за Самотния човек и го спомени с добро.