Blue_Blood84 написа:metodito написа:Я да ви питам. Нали знаете как от поредната порция наемници, които се вземат всеки трансферен джам и сезон, по един, понякога даже двама от десет, стават. Та, кой според вас от поредната нова порция ще е новият Спиро, Давиде, Давид или Робърта? Аз залагам на Михайлович, макар и да е на 31. Или мислите, че няма находка?
[offtopic]rhaegar написа:То никоя ваксина не предпазва от заболяване. Всичките са за да изкараш заболяването по-леко.
Не мисля, че може да изкараш "по-леко" полиомиелит.[/offtopic]
Аз мисля, че ще е Бари, за останалите още нищо не мога да разбера, те са изпоконтузиха всичките, Сулака на мача с Ботев беше трагедия, Михайлович на мача със Славия за купата беше трагедия, Начо го утепаха във Враца, Рерас не знам къде изчезна, само вратаря почти винаги уцелваме читави особено от балканите. Милан Миятович, Йоргачевич, еее имало е издънки и при вратарите, но поне бързо ги разкарваме, та да не им помня имената, но определени тия от балканите са и сърцати и добри.
Да, определено с вратарите случваме, но пък не ги държим. Бари... дано, защото е млад.