Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2021 10:53

[offtopic]
metodito написа:
Не мисля, че може да изкараш "по-леко" полиомиелит.

Хубаво е да се четем и цитираме до край, иначе не е много честно.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 апр 2021 12:10

rhaegar написа:[offtopic]
metodito написа:

[offtopic]Ам... не е вярно. За грипните, може би е така (конкретния щам за сезона), но за крайно смъртоносни (грипът също убива, просто не в такива размери) заболявания - не. Неслучайно се и бият в най-ранна детска възраст, морбили да речем.[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2021 13:52

metodito написа:
rhaegar написа:[offtopic]
metodito написа:

[offtopic]Ам... не е вярно. За грипните, може би е така (конкретния щам за сезона), но за крайно смъртоносни (грипът също убива, просто не в такива размери) заболявания - не. Неслучайно се и бият в най-ранна детска възраст, морбили да речем.[/offtopic]

[offtopic]Кое не е вярно? Стискай палци да не станат антиваксърите мнозинство, тогава ще си говорим дали тия болести са изчезнали.[/offtopic]

Изображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 апр 2021 18:45

metodito написа:Я да ви питам. Нали знаете как от поредната порция наемници, които се вземат всеки трансферен джам и сезон, по един, понякога даже двама от десет, стават. Та, кой според вас от поредната нова порция ще е новият Спиро, Давиде, Давид или Робърта? Аз залагам на Михайлович, макар и да е на 31. Или мислите, че няма находка?

[offtopic]
rhaegar написа:То никоя ваксина не предпазва от заболяване. Всичките са за да изкараш заболяването по-леко.

Не мисля, че може да изкараш "по-леко" полиомиелит.[/offtopic]

Аз мисля, че ще е Бари, за останалите още нищо не мога да разбера, те са изпоконтузиха всичките, Сулака на мача с Ботев беше трагедия, Михайлович на мача със Славия за купата беше трагедия, Начо го утепаха във Враца, Рерас не знам къде изчезна, само вратаря почти винаги уцелваме читави особено от балканите. Милан Миятович, Йоргачевич, еее имало е издънки и при вратарите, но поне бързо ги разкарваме, та да не им помня имената, но определени тия от балканите са и сърцати и добри.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 апр 2021 20:55

Половината са пътници. Търсим млади футболисти. Тези са просто временно докато се закърпи положението. За каква са 30-34 годишни като още първият международен мач и ще ги направят за смях. А тои наближава....еи го де август. :mrgreen:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 апр 2021 21:10

Евротурнири, ако бием Черно море и ги изпреварим по точки, и след това евентуално бием като гости Локо Пловдив или тирето, или Арда, а туй не става така лесно, евротурнири през крив макарон, а с новия турнир няма смисъл да ни бие черногорски или косоварски отбор.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2021 21:18

Човекът каза международен мач, не евротурнири. Може да изиграем контрола с някой в Кипър, примерно.

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 апр 2021 21:26

18 годишните днес много зле , мнооооого. Треньора им :roll: пълен леш. Те губят , той им вика - Бавииии , спечели корнер ?!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2021 21:54

Поне мега таланта не пори ли?

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 апр 2021 22:23

Blue_Blood84 написа:Аз мисля, че ще е Бари, за останалите още нищо не мога да разбера, те са изпоконтузиха всичките, Сулака на мача с Ботев беше трагедия, Михайлович на мача със Славия за купата беше трагедия, Начо го утепаха във Враца, Рерас не знам къде изчезна, само вратаря почти винаги уцелваме читави особено от балканите. Милан Миятович, Йоргачевич, еее имало е издънки и при вратарите, но поне бързо ги разкарваме, та да не им помня имената, но определени тия от балканите са и сърцати и добри.

Последните години от школата едни вратари имахме, че всеки чужд вратар ни изглежда великан. Имаше мачове, които почвахме с гол-два пасив.
А Барито последната контрола запълва терена.

Върни се в “Левски”