Г-н Стоянович е в стабилно състояние във Военно-медицинска академия и неговото лечение продължава. Очакванията на отговарящите за него медици са той да бъде хоспитализиран поне още една седмица.
Черно море - Левски / 11.04.2021 / 19:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черно море - Левски / 11.04.2021 / 19:45
В тази среща вероятно ще сме без старши треньор, като според вчерашната публикация на клубния сайт:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Re: Черно море - Левски / 11.04.2021 / 19:45
Правим мача на сезона, бием с 1-3 с два гола на Бари, забравяме за Робърта и голяма тишина след мача от страна на мрънкачите.

0-6, няма как да не бием.
Като цяло са силни домакини. Левски са с прекрасни постижения като гости. Хубав и интерес мач. 2-1
- LoveAndPeace
- Контакти:
Един Х - 0:0 , 1:1 би бил добре дошъл.
- metodito
- Контакти:
До голяма степен зависи от рефера. Всяко гостуване на Тича е все едно "Левски" отива на някакви гладиаторски боеве. Ако се свиреше коректно, всеки мач във Варна трябва да завършва с два червени за домакините. Не знам защо ритат така, но имам чувството, че го правят само срещу нас. Ако се свири нормално - 0-1. Ако ли не, падаме.
- metodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Един Х - 0:0 , 1:1 би бил добре дошъл.
Победата е задължителна предвид следващите мачове.
- rasputin_nk
- Контакти:
metodito написа:До голяма степен зависи от рефера. Всяко гостуване на Тича е все едно "Левски" отива на някакви гладиаторски боеве. Ако се свиреше коректно, всеки мач във Варна трябва да завършва с два червени за домакините. Не знам защо ритат така, но имам чувството, че го правят само срещу нас. Ако се свири нормално - 0-1. Ако ли не, падаме.
При наличието на добри футболисти съдията е просто фигурант. Ако срещата е на кантар би могъл леко да бутне аванта.Иначе няма шанс да повлияе. 2 точно изпълнени фаула и няколко прекрасни удара далечни и се приключва със мача. Но няма такива изпълнители.
-
Вълчан написа:metodito написа:До голяма степен зависи от рефера. Всяко гостуване на Тича е все едно "Левски" отива на някакви гладиаторски боеве. Ако се свиреше коректно, всеки мач във Варна трябва да завършва с два червени за домакините. Не знам защо ритат така, но имам чувството, че го правят само срещу нас. Ако се свири нормално - 0-1. Ако ли не, падаме.
При наличието на добри футболисти съдията е просто фигурант. Ако срещата е на кантар би могъл леко да бутне аванта.Иначе няма шанс да повлияе. 2 точно изпълнени фаула и няколко прекрасни удара далечни и се приключва със мача. Но няма такива изпълнители.
Юношите второто полувреме на контролата, ми направиха впечатление, че се опитваха да влезнат с топката във вратата, никой не се сеща да бие отдалеч, въпреки че последните два гола на Мартин и Марин бяха от далечни удари, дано пак да пробва някой. Ония верно много ритат във Варна, ама ритат и тиретата яко, а се дънят от изпадащи отбори като домакини.