Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Готвача написа:Ами 4-4-2 май трябва да е.Аз по презумпция си мислих за такава,без да се сетя за останалите.Но поне и тези с 3-5-2 или 4-3-3 или 4-2-3-1 и останалите,си имат по 11 футболисти.Няма да ги броим като новия кандидат депутат я,по 12.
Идеята ми е да видим,кои според феновете на различните отбори са най добрите по постове.То ясно че моряците ще слагат моряци на първите места примерно,но останали 13?Нали ще трупат точки и като се дръпне чертата,хората събрали най много,са и най добрите ,или най желаните на поста си.Дали няма шанс да се направи нещо с бутони,или ще трябва да си пишем ПОИМЕННО?
Iceberg написа:Готвача написа:Ами 4-4-2 май трябва да е.Аз по презумпция си мислих за такава,без да се сетя за останалите.Но поне и тези с 3-5-2 или 4-3-3 или 4-2-3-1 и останалите,си имат по 11 футболисти.Няма да ги броим като новия кандидат депутат я,по 12.
Идеята ми е да видим,кои според феновете на различните отбори са най добрите по постове.То ясно че моряците ще слагат моряци на първите места примерно,но останали 13?Нали ще трупат точки и като се дръпне чертата,хората събрали най много,са и най добрите ,или най желаните на поста си.Дали няма шанс да се направи нещо с бутони,или ще трябва да си пишем ПОИМЕННО?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта