Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот HardWork » 29 мар 2021 21:42

Тактиката на Акрапа работи доста успешно при други отбори, уви при нас няма как да работи с футболисти - ПУТКИ! Занев, Йомов, Тиаго и още няколко играча трябва да бъдат незабавно разкарани от отбора!
Най - добре ще е да се назначи за треньор някой некадърен келеш от школата и да станем сателит на Лудогорец! Така поне играчите ни няма да играят срещу треньора и ще можем да гледаме автентичното лице отбора.
На мен лично леко започва да не ми пука за този отбор, не знам за вас?!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 29 мар 2021 21:46

Това което виждам е че година след година почвате да се обезверявате и ставате просто един Сент Етиен. Нищо добро не ви чака с това ръководство, но повечето от вас застанаха до него, приеха идеите му и му се довериха. Пожелавам ви го искрено по скоро да се отървете от него! За добро е!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 мар 2021 23:59

Клубът ви се управлява на принципа проба/грешка, на къде ще му излезе края времето ще покаже.
Относно Акрапович няма забравя какви бяха фанфари при положение, че всички знаете с каква схема играе.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 30 мар 2021 08:36

HardWork написа:Тактиката на Акрапа работи доста успешно при други отбори, уви при нас няма как да работи с футболисти - ПУТКИ! Занев, Йомов, Тиаго и още няколко играча трябва да бъдат незабавно разкарани от отбора!
Най - добре ще е да се назначи за треньор някой некадърен келеш от школата и да станем сателит на Лудогорец! Така поне играчите ни няма да играят срещу треньора и ще можем да гледаме автентичното лице отбора.
На мен лично леко започва да не ми пука за този отбор, не знам за вас?!

А на мен точно сега с Любо започва да ми става по-интересно ,сигурен съм ,че скучни мачове като тези срещу Берое ,Локо няма да гледам.Това бяха мачове с по два удара към тяхната врата :( ,с тези игри нямаме голям шанс за купата,а в първенството се свлякохме на трето.Повтарям се но смятам ,че тези резултати щяхме да постигнем и с Моралес

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 мар 2021 08:44

За да си шампион и победител обаче трябват още няколко неща: време, търпение, професионализъм на всички нива и единност в клуба. Не намерих част от тези фактори в ЦСКА. За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба. През годините съм доказал, че имам нетърпимост към непрофесионализъм и некоректност. Винаги съм бил открит и честен, с риск да печеля врагове, но съвестта ми винаги да бъде чиста. Няма да позволя на когото и да било да се подиграва с моя труд и да опетнява името ми и открито или тайно да се опитва да ме дискредитира, независимо от своята позиция в клуба.

Дали се е променило нещо от предният му престой? ;)
Не мисля, но все пак успех на Любо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 мар 2021 09:43

Пичуи, не така бе!
Ние сме от ЦСКА - никога не губим вяра!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 мар 2021 13:15

Защо целта пред отбора ви е била да сте на второ място при положение, че имахте идеални позиции за атакуване на първото?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2021 13:20

Dust написа:Защо целта пред отбора ви е била да сте на второ място при положение, че имахте идеални позиции за атакуване на първото?

Защото загубихме много точки първия полусезон.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 30 мар 2021 13:35

Ташак голееем :!:
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 30 мар 2021 13:42

Няма как да опиша по-добре "отборът" ни в момента от това да съчетая новините през тези два дни и казаното от Бруно днес:
1. Уволняват треньора по телефона. Другият път със СМС, няма смисъл да си хабят минутите.
2. Интресуват се от Томаш, но вариантът отпада. Не защото не са се разбрали. Не защото са си напрегнали това между ушите и са преценили, че не е подходящият човек за подходящият момент. Ами защото дал положителен тест за Ковид (ако е истина това е абсурдно).
3. Решават да работят отново с Любо, въпреки че футболистите явно са *** и недолюбват много диктатори. От друга страна, Любо си плюе на декларацията, с която напусна и с която нажежи обстановката между ръководство и фенове на макс тогава. Любо е мъжкар, факт, но ей това точно ми идва малко... айде да не казвам.
4. Като нищо може и Бруно да не е знаел, че футболистите не го харесват (както твърди). Те са такива ***, че си представям как са се жалвали на СС и са бойкотирали, но не са застанали очи в очи с Бруно да му го кажат лично.

Върни се в “ЦСКА”