„Има още осем месеца до квалификациите. Надявам се и смятам, че Иванков ще остане част от разширения състав”, обяви Наско Сираков.
...аз лично смятам,че точно сега Митко е нужен на нациналния отбор...стабилизира играта си,натрупа опит,придоби класа а и последните му мачове показаха,че не само е нужен но е и фактор в отбора...надявам се Иванков да е на линия за предстоящите квалификациите...
Фен тема за Димитър Иванков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: Дано Иванков размисли!
Нали,уж,три коня теглели каруцата?Каква стана тя сега?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
И без Иванков ще се справим според мен,стига Петков да е здрав,имаме перспективни вратари в лицето на Ники Михайлов,Марио Кирев,Иван Караджов,Михаил Иванов от Сиена също..
ZARAA написа:И без Иванков ще се справим според мен,стига Петков да е здрав,имаме перспективни вратари в лицето на Ники Михайлов,Марио Кирев,Иван Караджов,Михаил Иванов от Сиена също..
Дано се върне,иначе трябва да пратим Ники Михайлов с кошницата за великденски яйца,че така ще му я напълнят с голове
Иванков според мен спокойно може да изкара тия квалификации.Ако се класираме може да играе и на Евро2012.На 34 години е.Това не е толкова много за вратар.Надявам се да пази още 2-3 години.Иначе Ники Михайлов прогреси и изразтва много най-вече като характер според мен.Едно да пазиш на втория в Холандия, друго е в България ....
VelBujd написа:Иванков според мен спокойно може да изкара тия квалификации.Ако се класираме може да играе и на Евро2012.На 34 години е.Това не е толкова много за вратар.Надявам се да пази още 2-3 години.Иначе Ники Михайлов прогреси и изразтва много най-вече като характер според мен.Едно да пазиш на втория в Холандия, друго е в България ....
Пази той,2-3 мача и то като резерва влиза
Гошо Петков - Отвратителна форма
Караджов - ХАХАХ , има ли смисъл да го коментирам (освен всички изцепки , той е и некадърен не се заблуждавайте!)
Марио Кирев
Михаил Иванов
Никиту Михайлов - тези 3мата колко минути имат за отборите си бе хахаха , да ги викаме в националния да се разиграват, не мерси , ако ще от Реал Мадрид да са , като не померисват терен?
Караджов - ХАХАХ , има ли смисъл да го коментирам (освен всички изцепки , той е и некадърен не се заблуждавайте!)
Марио Кирев
Михаил Иванов
Никиту Михайлов - тези 3мата колко минути имат за отборите си бе хахаха , да ги викаме в националния да се разиграват, не мерси , ако ще от Реал Мадрид да са , като не померисват терен?
САМО ЛЕВСКИ!
_RoKi_ написа:ZARAA написа:И без Иванков ще се справим според мен,стига Петков да е здрав,имаме перспективни вратари в лицето на Ники Михайлов,Марио Кирев,Иван Караджов,Михаил Иванов от Сиена също..![]()
С тоя уби рибата
![]()
Дано се върне,иначе трябва да пратим Ники Михайлов с кошницата за великденски яйца,че така ще му я напълнят с голове
Kaраджов футболи качества има,друг е въпроса че ако не си промени държанието няма да стигне далеч..
ZARAA написа:_RoKi_ написа:ZARAA написа:И без Иванков ще се справим според мен,стига Петков да е здрав,имаме перспективни вратари в лицето на Ники Михайлов,Марио Кирев,Иван Караджов,Михаил Иванов от Сиена също..![]()
С тоя уби рибата
![]()
Kaраджов футболи качества има,друг е въпроса че ако не си промени държанието няма да стигне далеч..
бе то и Рабех ги има,ама не става за футболист,каквото и да ми говорите